طرز تهیه فیله کباب/آشپزی

0 minutes, 2 seconds Read

طرز تهیه فیله کباب

مواد لازم :

 فیله گوسفندی ۳۰۰ گرم
 فلفل سیاه نیم کوب  ۱ قاشق سوپخوری
 سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
 پیاز ساطوری متوسط ۲ عدد
 روغن زیتون  نصف پیمانه
 فلفل تازه کبابی به مقدار لازم

طرز تهیه :
۱٫ ابتدا پیاز و سس سویا و فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. گوشت را تکه ای خرد و با مواد مخلوط کنید. مواد را در ظرف شیشه ای در بسته بگذارید و حدود ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

  طرز تهیه مرغ دوغی خوش عطر و رنگ

۲٫ فیله کباب را از یخچال خارج کنید. همه پیازهای چسبیده به گوشت را از آن جدا کنید و به سیخ فلزی بکشید. مقداری هم فلفل کبابی را جداگانه به سیخ بکشید و در کنار فیله ها کباب کنید.

۳٫ نکته: حرارت باید خیلی کم باشد و سیخ ها باید کمی با منقل فاصله داشته باشند تا کباب خشک نشود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *