تاریخ انتشار : سه شنبه 10 تیر 1393 - 11:09
250 بازدید
کد خبر : 813

آموزش سوپ غلات ویژه افطار ماه رمضان /آموزش آشپزی

آموزش سوپ غلات ویژه افطار ماه رمضان /آموزش آشپزی

    مواد لازم :   ذرت کنسروی دو قاشق غذاخوری گندم پوست گرفته شده دو قاشق غذاخوری برنج یک قاشق غذاخوری جو پرک دو قاشق غذاخوری هویج نیم ‌پز شده سه عدد جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری کره یا روغن یک قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم     طرز تهیه :  

سوپ غلات ویژه ماه رمضان

 

 

مواد لازم :

 

ذرت کنسروی دو قاشق غذاخوری
گندم پوست گرفته شده دو قاشق غذاخوری
برنج یک قاشق غذاخوری
جو پرک دو قاشق غذاخوری
هویج نیم ‌پز شده سه عدد
جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
کره یا روغن یک قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم

 

 

طرز تهیه :

 

غلات را از قبل خیس کرده، سپس گندم را پخته و برنج را به آن اضافه می‌کنیم تا برنج بپزد. جو پرک و ذرت را همراه هویج خرد شده به سوپ اضافه می‌کنیم، سپس مقداری نمک ‌زده و کمی جعفری به آن می‌افزاییم. پس از چند جوش سوپ آماده است.

طرز تهیه آبگوشت گوجه سبز
به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.