مواد لازم :
ذرت کنسروی | دو قاشق غذاخوری |
گندم پوست گرفته شده | دو قاشق غذاخوری |
برنج | یک قاشق غذاخوری |
جو پرک | دو قاشق غذاخوری |
هویج نیم پز شده | سه عدد |
جعفری خرد شده | دو قاشق غذاخوری |
کره یا روغن | یک قاشق غذاخوری |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه :
غلات را از قبل خیس کرده، سپس گندم را پخته و برنج را به آن اضافه میکنیم تا برنج بپزد. جو پرک و ذرت را همراه هویج خرد شده به سوپ اضافه میکنیم، سپس مقداری نمک زده و کمی جعفری به آن میافزاییم. پس از چند جوش سوپ آماده است.