آموزش سوپ غلات ویژه افطار ماه رمضان /آموزش آشپزی

مواد لازم : ذرت کنسروی دو قاشق غذاخوری گندم پوست گرفته شده دو قاشق غذاخوری برنج یک قاشق غذاخوری جو پرک دو قاشق غذاخوری هویج نیم پز شده سه عدد جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری کره یا روغن یک قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم طرز تهیه :
مواد لازم :
ذرت کنسروی | دو قاشق غذاخوری |
گندم پوست گرفته شده | دو قاشق غذاخوری |
برنج | یک قاشق غذاخوری |
جو پرک | دو قاشق غذاخوری |
هویج نیم پز شده | سه عدد |
جعفری خرد شده | دو قاشق غذاخوری |
کره یا روغن | یک قاشق غذاخوری |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه :
غلات را از قبل خیس کرده، سپس گندم را پخته و برنج را به آن اضافه میکنیم تا برنج بپزد. جو پرک و ذرت را همراه هویج خرد شده به سوپ اضافه میکنیم، سپس مقداری نمک زده و کمی جعفری به آن میافزاییم. پس از چند جوش سوپ آماده است.
برچسب ها :آموزش سوپ غله ، آموزش سوپ ویژه افطار ، آموزش غذای مخصوص افطار ، افطار ماه رمضان ، سوپ غلات ویژه افطار ماه رمضان ، سوپ غله ، سوپ مخصوص افطار ، طرزتهیه سوپ غله ، غذای افطار ، مجله اسکیمو ، مجله سرگرمی اسکیمو ، نحوه پخت سوپ غله
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰