احمد محمودزاده؛ رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی در برنامهای تلویزیونی از مکاتبه با صدا وسیما برای ممنوعیت تبلیغ موسسه آموزشی خبر داد و اظهار کرد: وزیر آموزش و پرورش طی نامهای از صدا و سیما درخواست داشت مجموعه آموزشی گاج، تبلیغاتی در این سازمان نداشته باشد و حکم تعطیلی آن صادر شد.
وی ادامه داد: این موسسه در دوران اغتشاشات سال گذشته، در یکی از آزمونها، در درس ادبیات با طرح سؤالاتی جهتدار سعی بر تحریک دانشآموزان در فضای عمومی کشور داشت.
سوالاتی که باعث تعطیلی گاج شد
انتشارات گاج به اتهام جهت گیری و طرح سئوالات تحریک آمیز در جریان اعتراض های سال گذشته تعطیل شده است. بخشی از نمونه سوالاتی که گفته می شود، عامل تعطیلی این موسسه کنکوری بوده سال گذشته منتشر شده بود. این نمونه سوالات از اشعار کتب درسی برگزیده شده است
به طور مثال یکی از اشعار فرخی یزدی در این سوالات آمده که از کتاب های درسی انتخاب شده است.
پافشاری پی حق خود اگر ملت داشت /مال او غارت یک دسته عیاش نبود
پول تصویبی مجلس نبد از ماه به ماه /گرد آن کهنه حریف این همه کلاش نبود
معنی دولت قانونی اگر این باشد /نامی از دولت و قانون به جهان کاش نبود
به گزارش اسکیمو، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی تصریح کرد: تاکنون ۱۰۲۴ تخلف از توبیخ مدیر تا تعطیلی مدرسه غیردولتی را در روند نظارت بر مدارس و مراکز غیردولتی ثبت کردیم، به طور کلی هر مدرسه یا مرکز آموزشی که تخلف داشته باشد با آن برخورد میکنیم.
منبع:تسنیم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰