تاریخ انتشار : دوشنبه 26 تیر 1402 - 22:30
27 بازدید
کد خبر : 79719

بیش از ۹۰ درصد بانوان با تذکر لسانی پلیس پوشش خود را کامل نمودند

بیش از ۹۰ درصد بانوان با تذکر لسانی پلیس پوشش خود را کامل نمودند

براساس اعلام مرکز اطلاع رسانی پلیس، طی ۲۴ ساعت اول اجرای طرح عفاف و حجاب در معابر، اصناف و خودروها، بیش از ۹۰ درصد بانوان با تذکر لسانی پلیس همکاری‌های لازم را داشتند.

۵۳ / ۱۰۰
در نخستین روز از اجرای طرح عفاف و حجاب؛

 براساس اعلام مرکز اطلاع رسانی پلیس، شواهد و آمار حاکی از آن است که در ۲۴ ساعت اول اجرای طرح عفاف و حجاب در معابر، اصناف و خودروها، بیش از ۹۰ درصد بانوان فهیمِ مورد تذکر قرار گرفته و با درک صحیح از حُسنِ نیت نیرو‌های فراجا در قبال امنیت جامعه با پذیرش تذکر لسانی پلیس، پوشش خود را کامل نموده که این خود از شناخت صحیح زنان و دختران گرامی از تبعات رواج ناهنجاری در جامعه حکایت دارد.

تنبیه مرگبار کودک ۶ ساله به دست نامادری

به گزارش اسکیمو، در این راستا پلیس نیز به نوبه‌یِ خود از همکاری صمیمانه هموطنان عزیز با خادمان خود در سازمانِ بزرگِ انتظامی کشور نهایت تقدیر و تشکر را دارد.
گفتنی است؛ در ماه‌های اخیر وضعیت حجاب در برخی مناطق نگرانی مردم را در بر داشته است تا آنجا که جمع زیادی از شهروندان پیگیری و مقابله جدی با بدحجابی و کشف حجاب را از مسئولان خواستار بودند.

منبع:صدا و سیما

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟
۵۳ / ۱۰۰
آخرین وضعیت پرونده قضایی «مهشاد کریمی» و «ریحانه یاسینی»
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.