تاریخ انتشار : چهارشنبه 10 خرداد 1402 - 19:22
72 بازدید
کد خبر : 75590

کتک زدن یک خبرنگار توسط محافظان سیدحسن خمینی + عکس

کتک زدن یک خبرنگار توسط محافظان سیدحسن خمینی + عکس

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی در پی حاشیه اخیر ضرب و شتم خبرنگار یک خبرگزاری در مراسم سالگرد درگذشت سیدمحمود دعایی، توسط محافظان سیدحسن خمینی ، نامه‌ای خطاب به وی منتشر کرد.

۷۷ / ۱۰۰
در جریان برگزاری مراسم نخستین سالگرد درگذشت مرحوم دعایی مدیر موسسه و روزنامه اطلاعات محافظان سیدحسن خمینی با ضرب و شتم خبرنگار مانع از انجام وظیفه خبری وی برای پوشش خبری مراسم سالگرد حجت الاسلام دعایی شدند.محافظان با برخوردی تند اقدام به خارج کردن خبرنگار از مراسم کردند و در ادامه فرد دیگری که به‌نظر می‌رسید، در ابتدا گوشی تلفن همراه وی را ضبط و اقدام به ضرب و شتم و توهین‌های مکرر به او کردند و در شرایطی که نفر سوم در سالن دائما با توهین‌های مکرر و مشت و لگد مشغول ضرب و شتم خبرنگار بود، سرگروه تیم حفاظتی به وارسی تلفن همراه و چک کردن پیام‌های خصوصی خبرنگار مشغول شد.

جزییات جلسه غیرعلنی دولت و مجلس | بهترین راه مقابله با اغتشاشات

این در حالی است که در تمام این مدت خبرنگار تلاش داشته هویت خود را به‌عنوان خبرنگار به آن‌ها احراز و اثبات کند اما آنها با توقیف کارت شناسایی وی به توهین‌های مکرر خود ادامه دادند.

 کتک زدن یک خبرنگار توسط محافظان سیدحسن خمینی + عکس

واکنش به ضرب‌وشتم یک خبرنگار توسط محافظان سیدحسن خمینی

به گزارش اسکیمو،ایمان شمسایی، مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی در نامه‌ای سرگشاده که در صفحه مجازی خود منتشر کرد، در واکنش به ضرب و شتم یک خبرنگار توسط محافظان سیدحسن خمینی از وی خواست مسأله را شخصا پیگیری کند.

متن کامل نامه بدین شرح است:

حکم شکایت قالیباف از میرسلیم صادر شد

«باسمه تعالی

جناب حجت‌الاسلام والمسلمین آقای حاج سید حسن خمینی

سلام علیکم

ضمن عرض تبریک ولادت حضرت ابالحسن الرضا علیه السلام، به عرض می‌رسانم احتمالا تا کنون متوجه شده‌اید که محافظان شما در جریان حضورتان در سالگرد مرحوم دعایی، یک خبرنگار را که برای پوشش مراسم و حضور شما در آن به کار حرفه‌ای مشغول بوده ضرب و شتم کرده‌اند.

آن‌گونه که از صحبت‌های مدیرعامل محترم خبرگزاری ایلنا دریافتم، ظاهراً شدت درگیری بالا بوده و معاون جنابعالی در موسسه حفظ و نشر آثار حضرت امام روح الله رضوان الله علیه نیز قول پیگیری و دلجویی دادند. با خبرنگار هم صحبت کردم. پیشنهاد می‌کنم حرف‌هایش را بشنوید. بسیار دردآور است. کارت خبرنگاری را به محافظان شما نشان داده اما اعتنایی نکردند و باقی ماجرا که حتما از ایشان بشنوید.

واکنش متفاوت رهبر انقلاب به تبریک تولدشان | این حقیر اصلا ...

به عنوان یک مسئول از وی عذرخواهی کردم. اما این کافی نیست. امام به ما آموخت مهربانی و قاطعیت را توامان داشته باشیم. ظلم را تحمل نکنیم و برای احقاق حق مظلومین بکوشیم. ما ان‌شاءالله چنین خواهیم کرد و امیدوارم شما هم از این خبرنگار دلجویی کنید هم از همکارانتان پیگیری کنید.

ایمان شمسایی»

واکنش به ضرب‌وشتم یک خبرنگار توسط محافظان سیدحسن خمینی
ایمان شمسایی

منبع:ایسنا

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟
۷۷ / ۱۰۰
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.