کد خبر : 75273
تاریخ انتشار : دوشنبه 8 خرداد 1402 - 16:39
25 بازدید بازدید

توضیحات فضانورد سعودی در مورد نماز خواندن و وضو گرفتن در فضا

توضیحات فضانورد سعودی در مورد نماز خواندن و وضو گرفتن در فضا

ویدئوی جدیدی که از «علی القرنی» منتشر شده است، توضیحات او را در مورد نماز خواندن و وضو گرفتن در فضا نشان می‌دهد.

۷۳ / ۱۰۰

به گزارش اسکیمو و به نقل از الیوم السابع، «علی القرنی»(Ali Al-Qarni) فضانورد سعودی با انتشار یک ویدئوی کوتاه، چگونگی تعیین قبله، نماز خواندن و وضو گرفتن در فضا بیرون از کره زمین را توضیح داد.

القرنی گفت: در اینجا(ایستگاه فضایی بین‌المللی) به طور مداوم شناور هستیم و به واسطه ثابت نگه داشتن پاهای خود با استفاده از یکی از وسایلی که برای این کار آماده شده است، می‌توانیم جهت قبله را تعیین کنیم.

با توجه به صحبت‌های القرنی در این ویدئو، پس از گذاشتن پاها می‌توان به سمت سیاره زمین نماز خواند. این فضانورد سعودی خاطرنشان کرد که سجده کردن بسیار دشوار است و خم شدن تا حد امکان جایگزین آن می‌شود.

القرنی نحوه وضو گرفتن در فضا را به واسطه خیس کردن حوله با آب درون بطری و استفاده از آن برای پاک کردن اعضای بدن توضیح داد.

«ریحانه برناوی»(Rayana Bernawi) و «علی القرنی»(Ali Al-Qarni) روز ۲۲ مه به ایستگاه فضایی بین‌المللی وارد شدند. انتظار می‌رود که خدمه ماموریت، ۱۰ روز را در ایستگاه فضایی بین‌المللی بگذرانند.

دو فضانورد اهل عربستان از اعضای تیم چهار نفره‌ای بودند که روز دوشنبه اول خرداد برای سفری ده روزه راهی فضا شدند. یکی از این فضانوردان ریانه برناوی، ۳۴ ساله است که به عنوان نخستین زن عرب در فضا نام خود را در تاریخ ثبت کرد.

ریانه برناوی، نخستین فضانورد زن سعودی

ریانه برناوی، محقق ۳۴ ساله که در زمینه سرطان پستان پژوهش می‌کند، نخستین فضانورد زن سعودی است که به فضا می‌رود. پیش تر تلاش برناوی برای حفظ حجابش در فضا خبرساز شده بود. در حالی که سه فضانورد دیگر هنگام استقبال در آغوش دیگر فضانوردان قرار گرفتند، ریانه از انجام این کار امتناع کرد و بار‌ها کلاهی که برای پوشاندن موهایش استفاده کرده را جابجا کرد.

فضانوردان عربستانی چگونه نماز می خوانند؟

 

فضانوردان عربستانی چگونه نماز می خوانند؟

 

دیگر فضانورد سعودی علی القرنی، خلبان جنگنده نیروی هوایی سلطنتی سعودی است. علی القرنی فضانورد عربستانی که چند روزی است به ایستگاه فضایی عزیمت کرده چگونگی وضو و نماز خواندن فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی را بیان کرد.

توزیع عدالت و مردمی‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان با حمایت از توسعه استانی اقتصاد دانش‌بنیان

توضیحات فضانورد سعودی در مورد نماز خواندن و وضو گرفتن در فضا

 

علی القرنی که به همراه ریانه برناوی نخستین فضانورد زن عربستانی و دو نفر دیگر با یک موشک فالکون ۹ اسپیس ایکس عازم ایستگاه بین‌المللی فضایی شده گفت که برای اقامه نماز پا‌های خود را در یکی از وسایل موجود در ایستگاه ثابت می‌کند.

فضانوردان عربستانی چگونه نماز می خوانند؟

 

وی گفت که در ایستگاه بین المللی فضایی همیشه شناور هستند و تشخیص قبله ممکن نیست، بنابراین به زمین نگاه می‌کند. علی همچنین نمی‌تواند سجده کند، زیرا در فضا به دلیل کمبود جاذبه این کار بسیار دشوار است. او تا آنجا که ممکن است خم می‌شود.

کهکشان ما چه زمانی به همسایه‌اش برخورد می‌کند؟ | راه شیری در حال آدم‌خواری!

فضانورد عربستانی ادامه داد: در مورد وضو نیز از حباب‌های آب برای خیس شدن حوله استفاده می‌کند تا بتواند وضو بگیرد.

ریانه برناوی هم گفت: نماز خواندن در فضا با اقامه آن روی زمین کاملاً متفاوت است. برای جلوگیری از برخورد با فضانوردان دیگر باید فضای خالی وجود داشته باشد.

فضانوردان عربستانی چگونه نماز می خوانند؟

 

وی افزود: نکته دیگر این است که ما باید در هنگام اقامه نماز ثابت باشیم و برای این کار از ابزاری برای ثابت ماندن استفاده می‌کنیم تا بتوانیم نماز بخوانیم.

فضانورد زن عربستانی تاکید کرد، از آنجایی که ایستگاه فضایی همیشه در اطراف زمین می‌چرخد، نمی‌توان جهت قبله را پیدا کرد.

 

ریانه برناوی و علی القرنی چند روز پیش با سفر به فضا تاریخ‌ساز شدند. این دو فضانورد سعودی یکی از مهم‌ترین سفر‌های فضایی جهان عرب را انجام دادند و ریانه برناوی اولین زن عرب شد که به فضا رفت. کمیسیون فضای عربستان سعودی در واکنش به ماموریت برناوی و القرنی این دو را «منشا غرور ملی» خواند.

واتس‌ اپ دیگر در این گوشی‌ها در دسترس نیست
فضانوردان عربستانی چگونه نماز می خوانند؟

 

فضانوردان عربستانی چگونه نماز می خوانند؟

 

سفر برناوی و القرنی روز دوشنبه، ۲۲ ماه مه، از مرکز فضایی کندی در ایالت فلوریدای آمریکا انجام شد. این دو به‌عنوان بخشی از ماموریت چهارنفره «آکسیوم ۲» به ایستگاه فضایی بین‌المللی رفتند. این اولین سفر شهروندان سعودی به فضا پس از حدود چهل سال است.

برناوی ۳۳ ساله و القرنی ۳۱ ساله روز دوشنبه پس از ۱۷ ساعت سفر به ایستگاه فضایی بین‌المللی رسیدند و قرار است طی هشت روز حضور در این ایستگاه، چهارده تجربه علمی، آموزشی و پژوهشی انجام دهند.

پیش از این، ۲۶۳ نفر از ۲۰ کشور به ایستگاه فضایی بین‌المللی سفر کرده‌اند؛ اما عربستان سعودی تنها ششمین کشور تاریخ این ایستگاه است که هم‌زمان دو فضانورد مشغول کار در این ایستگاه داشته است.

 

منبع:روزیانو

۷۳ / ۱۰۰
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn