تاریخ انتشار : چهارشنبه 3 خرداد 1402 - 21:03
25 بازدید
کد خبر : 74805

انهدام باند هرمی موسوم به شرکت مکس اوت در مازندران

انهدام باند هرمی موسوم به شرکت مکس اوت در مازندران

  جانشین انتظامی استان مازندران از انهدام باند هرمی موسوم به شرکت مکس اوت خبر داد و گفت: در رابطه با این پرونده ۱۱ نفر بازداشت شده‌اند.

۷۹ / ۱۰۰

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ “سید موسی حسینی” اظهار کرد: با وقوع کلاهبرداری‌های متعدد از شهروندان با عنوان عضویت در باند هرمی موسوم به شرکت مکس اوت موضوع رسیدگی به پرونده در دستور کار تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

دستگیری ۱۱ متهم تحت عنوان شرکت مکس اوت

وی افزود: تحقیقات ابتدایی کارآگاهان نشان می‌داد، ۱۱ مرد با ایجاد یک هرم تحت عنوان شرکت مکس اوت با ترفندهایی از قبیل جذب در شرکت گردشگری و اعطای مدرک، جوانان را اغفال و جذب کرده و برای ضمانت از مال باختگان مبالغ زیادی دریافت و کلاهبرداری کرده‌اند.

واکنش آموزش و پرورش دلیجان به ادعای فوت یک دانش آموز

به گزارش اسکیمو،جانشین انتظامی استان مازندران گفت: بنا برحساسیت موضوع، تحقیقات به صورت تخصصی آغاز شد و در مرحله اول کارآگاهان با بهره‌گیری از شیوه‌های کشف نوین جرم و روش‌های علمی هویت متهمان را شناسایی کردند.

این مقام انتظامی عنوان کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی در گام بعدی با روش‌های علمی و بررسی‌های تخصصی مخفیگاه‌های ۱۱ متهم را در نقاط مختلف شهرستان محمودآباد شناسایی و پس از هماهنگی‌های لازم با مرجع قضائی موفق به دستگیری آنها شدند.

سرهنگ حسینی افزود: متهمان پس از انتقال به پلیس آگاهی هدف تحقیقات قرار گرفتند و به جرم خود مبنی بر کلاهبرداری از شهروندان با شگرد تشکیل باند هرمی موسوم به شرکت مکس اوت اعتراف کردند.

اجاره کارت ملی مادران به مجلس کشیده شد

جانشین انتظامی استان مازندران خاطرنشان کرد: با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضائی متهمان برای کشف جرایم احتمالی و شناسایی سایر شکات دیگر در اختیار پلیس آگاهی قرار گرفتند.

منبع:ایسنا

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟
۷۹ / ۱۰۰
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.