تاریخ انتشار : یکشنبه 3 اردیبهشت 1402 - 19:12
43 بازدید
کد خبر : 71051

توییتی که برای نماینده مجلس دردسرساز شد

توییتی که برای نماینده مجلس دردسرساز شد

انتشار توییتی درباره صداوسیما و انتقاد از سبک و سیاق تولیدات این سازمان در شب عید فطر توسط یک نماینده مجلس ، با واکنش فعالان فضای مجازی مواجه شد و آنها این انتقادات را به طرح شفافیت آرای نمایندگان مرتبط دانستند.

۴۸ / ۱۰۰

  از درد بی پیمانی و زخم بی عقلی تا …

به گزارش اسکیمو، ، محمود احمدی بیغش، نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی، اخیرا با انتشار توییتی درباره صداوسیما و انتقاد از سبک و سیاق تولیدات این سازمان در شب عید فطر با واکنش برخی مخاطبان خود مواجه شد.

احمدی بیغش در این توییت نوشت: « صدا و سیمای پیمان جبلی نماد عینی واپسگرایی محض و پراندن مخاطب است، مثلا شب عید بزرگ مسلمانان است !!! ۵۰ شبکه تلویزیونی و رادیویی اما دریغ از یک برنامه شاد و مخاطب پسند!!! جناب پیمان، بخدا که درد بی پیمانی و زخم بی عقلی دارید.»

مهنا کاملی کیست| محنا کاملی در زندان شکنجه و کشته شد؟

اما فعالان فضای مجازی موضع گیری این نماینده مجلس علیه صداوسیما را به مسئله شفافیت آرای نمایندگان مرتبط دانستند و به این نماینده تاختند.

اخیرا صداوسیما اسامی نمایندگانی را که به طرح شفافیت قوای سه گانه رای مثبت داده اند را منتشر کرده و از آنها تمجید کرده است. این اقدام چندان خوشایند نمایندگان مخالف این طرح نبود.

منبع: فارس

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟
۴۸ / ۱۰۰
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.