تاریخ انتشار : یکشنبه 27 فروردین 1402 - 14:58
84 بازدید
کد خبر : 70198

مقلوبه پلو فوق العاده پرطرفدار و متفاوت

مقلوبه پلو فوق العاده پرطرفدار و متفاوت

دستور پخت مقلوبه پلو یک غذای ترکیه ای مقوی و دلچسب

۴۸ / ۱۰۰

مقلوبه پلو یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین غذاهای ترکیه ای است که البته در مدل های مختلف و با مواد غذایی متنوع مانند گوشت، بادمجان، گوجه، هویج و غیره تهیه می شود. این غذا همچنین در فلسطین، اردن و سوریه نیز به شیوه های خاص آن مناطق تهیه و سرو می گردد. پایه ی اصلی این غذا بادمجان و گوشت می باشد و بسیار مقوی است. در تهیه مقلوبه می توان به جای گوشت از مرغ نیز استفاده کرد و از این نظر محدودیتی وجود ندارد و شما می توانید با توجه به ذائقه خود آن را تغییر دهید. این غذا به دلیل شباهتی که با غذاهای ایرانی دارد در کشور ما نیز طرفداران بسیار زیادی دارد. مقلوبه معمولا داخل فر پخته می شود اما اگر در دسترس نبود می توان آن را روی اجاق گاز نیز تهیه کرد. حال در این مطلب از  اسکیمو، قصد داریم تا طرز تهیه مقلوبه پلو فوق العاده خوش طعم و متفاوت را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن آموزش این غذای لذیذ به ادامه مطلب مراجعه کنید…

طرز تهیه اسفناچ پلو

 

دستور پخت مقلوبه پلو

مواد لازم:

برنج  ۳ پیمانه

بادمجان  ۲ عدد

گوشت چرخ کرده  ۲۰۰ گرم

آب گوشت یا عصاره گوشت  ۱/۲ پیمانه

آب سرد  ۲ لیوان

خلال بادام  ۱۰۰ گرم

پیاز  ۱ عدد

روغن سرخ کردنی  به میزان لازم

نمک،فلفل و ادویه دلخواه  به میزان لازم

زعفران دم کرده به میزان لازم

 

طرز تهیه مقلوبه پلو:

ابتدا برنج را به مدت ۱ الی ۲ ساعت با نمک خیس کنید سپس ظرفی را آب کرده و اجازه دهید به جوش آید. حال برنج خیس خورده را داخل آب جوش ریخته و بعد از اینکه مغز برنج نرم شد به آن حدود ۲ لیوان آب سرد اضافه کرده و کمی پس از اینکه به جوش آمد آن را در صافی بریزید. با این کار به اصطلاح به برنج شوک داده می شود. در مرحله بعدی پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و تفت دهید پس از آن ادویه، نمک و فلفل را نیز اضافه و همه ی مواد را با هم تفت دهید. حال بادمجان ها را حلقه کرده و روی آن ها نمک بپاشید. پس از گذشت حدود ۱۰ دقیقه بادمجان ها را شسته، خشک کرده و با کمی روغن سرخ کنید. در این مرحله از کار ظرف یا قالب نچسبی که قصد دارید برنج را داخل آن بپزید را کمی چرب کرده و خلال بادام را ته ظرف بریزید. سپس گوشت و بعد بادمجان ها را ریخته و در آخر هم برنج را روی آن ها ریخته و مواد را با دست فشار دهید. حال آب گوشت و زعفران دم کرده را روی سطح مواد ریخته و غذا را با فویل آلمینیومی بپوشانید. در نهایت قالب را داخل فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه قرار دهید تا آماده شود. پس از اینکه قالب را از فر خارج کردید آن را در ظرف مورد نظر برگردانده سپس به صورت دلخواه تزیین و سرو کنید. نوش جان

طرز تهیه ته چین کباب تابه ای

 

منبع: دوستی ها

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟
۴۸ / ۱۰۰
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.