درگیری پیکه و زن سابقش | ماجرای تماس جنجالی و خشم ستاره سابق بارسلونا

ستاره سابق بارسلونا و خواننده کلمبیایی در آخرین تماسی که داشتند دچار درگیری لفظی شدند.
به گزارش اسکیمو، آخرین تماس شکیرا و جرارد پیکه دو روز قبل از ترک اسپانیا از سوی خواننده کلمبیایی انجام شد. شکیرا به تازگی همراه با میان و ساشا، دو فرزند خود راهی آمریکا شده و زندگی جدیدی را در میامی آغاز کرده است.
فرزندان پیکه و شکیرا قرار است در یکی از خاصترین مدارس شهر به نام «Miami Country Day School» که سالیانه هزینه حیرت انگیز ۳۳ تا ۴۶ هزار دلار را دارد درس بخوانند.
برنامه تلویزیونی Fiesta در قسمت اخیرش محتوای آخرین تماس پیکه و شکیرا را فاش کرد. در این تماس شکیرا تایید کرد که تا دو روز دیگر با فرزندانش ساشا و میلان به ایالات متحده آمریکا نقل مکان خواهد کرد. او همچنین توضیح داد که به دلیل بدتر شدن وضعیت پدرش و با توجه به اینکه او قادر به درمان در بارسلونا نیست، تاریخ این حرکت را جلو انداخته است.
به گفته ¡Hola! گتم بعدی برای پدر شکیرا عملیات جدیدی است که آنها در سه ماهه دوم سال انجام خواهند داد. با این حال، در این برنامه ادعا شد که این تماس «همه چیز را تغییر داده است.» آنها فاش کردند که در این تماس صحبتهایی رد و بدل شده که به مذاق ستاره سابق بارسلونا خوش نیامده است. پیکه در ادامه عصبانی شده و به دلایل شکیرا توجهی نکرده است. در حال حاضر هم شکیرا از این ماجرا ناراحت است زیرا آخرین گفتگوی آنها آنطور که انتظار میرفت دوستانه پیش نرفته است.
برچسب ها :تیم بارسلونا ، ستاره سابق بارسلونا ، فوتبال ، ویژه ورزشی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰