تاریخ انتشار : یکشنبه 20 فروردین 1402 - 17:58
909 بازدید
کد خبر : 69849

فرنی ، یک دسر سبک برای وعده افطار

فرنی ، یک دسر سبک برای وعده افطار

فرنی یک دسر بسیار خوشمزه و سبک است که می توانید از آن در وعده افطار استفاده کنید.

۴۶ / ۱۰۰
 

 

فرنی اگر شیرینیش زیاد نباشه میتونه گلو رو نرم و صاف کنه، معده رو گرم کنه و آمادگی برای صرف شام و افطار رو فراهم کند.

مواد لازم:

شیر ۳ لیوان

آرد برنج ۴-۵ قاشق غذاخوری سر صاف

شکر ۵ قاشق

گلاب نصف استکان

عرق هل در صورت تمایل دو قاشق

طرز تهیه فرنی:

اسکیمو:آرد برنج و شکر رو در شیر سرد حل میکنیم و روی حرارت میذاریم تا کم کم به جوش بیاد.

فرنی رو مدام هم بزنیم تا هم ته نگیره و هم گلوله نشود.

دسر ویژه شب یلدا

بعد حرارت رو ملایم تر میکنیم تا غلیظ  شود.

بعدش هم گلاب و عرق هل یا وانیل رو اضافه میکنیم و اونقدر روی حرارت ملایم هم میزنیم تا به غلظت دلخواه برسد.

در موقع خوردن هم می توانید به عنوان تزئین از پودر پسته استفاده کنید.

منبع:وقت صبخ

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟
۴۶ / ۱۰۰
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.