فرنی اگر شیرینیش زیاد نباشه میتونه گلو رو نرم و صاف کنه، معده رو گرم کنه و آمادگی برای صرف شام و افطار رو فراهم کند.
مواد لازم:
شیر ۳ لیوان
آرد برنج ۴-۵ قاشق غذاخوری سر صاف
شکر ۵ قاشق
گلاب نصف استکان
عرق هل در صورت تمایل دو قاشق
طرز تهیه فرنی:
اسکیمو:آرد برنج و شکر رو در شیر سرد حل میکنیم و روی حرارت میذاریم تا کم کم به جوش بیاد.
فرنی رو مدام هم بزنیم تا هم ته نگیره و هم گلوله نشود.
بعد حرارت رو ملایم تر میکنیم تا غلیظ شود.
بعدش هم گلاب و عرق هل یا وانیل رو اضافه میکنیم و اونقدر روی حرارت ملایم هم میزنیم تا به غلظت دلخواه برسد.
در موقع خوردن هم می توانید به عنوان تزئین از پودر پسته استفاده کنید.
منبع:وقت صبخ
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰