تاریخ انتشار : پنجشنبه 10 فروردین 1402 - 14:35
54 بازدید
کد خبر : 68963

حمله به مولانا ذاکر سید خواجه امام جماعت مسجد و بریدن ریش های او

حمله  به مولانا ذاکر سید خواجه امام جماعت مسجد و بریدن ریش های او

تعدادی از هندو‌های افراطی به امام جماعت مسجد یکی از روستا‌های جنوب هند حمله و پس از اینکه او را بیهوش کردند اقدام به بریدن ریش‌هایش کردند.

به گزارش اسکیمو، تعدادی از هندو‌های افراطی به امام جماعت مسجد یکی از روستا‌های جنوب هند حمله و پس از اینکه او را بیهوش کردند اقدام به بریدن ریش‌هایش کردند.

شبکه تلویزیونی خبری ایندیا تودی با اعلام این خبر افزود افراد ناشناس به مولانا ذاکر سید خواجه امام جماعت مسجد در روستای انوا در ایالت مهاراشترا حمله کردند.

این افراد که با پارچه‌هایی صورت خود را پوشانده بودند وارد مسجد شدند و امام جماعت مسجد را که مشغول خواندن قرآن بود مجبور کردند شعار “جای شری رام ” (زنده باد خدای رام) سر دهد.

عصبانیت مفتی وهابی از بازرسی در فرودگاه!

وقتی که امام جماعت از انجام این خواسته خودداری کرد، سه نفر او را به بیرون از مسجد بردند و کتک زدند.

طبق گفته امام جماعت مسجد، حمله کنندگان با استفاده از پارچه آغشته به ماده بیهوش کننده او را بیهوش کردند. وقتی به هوش آمد متوجه شد که محاسنش را بریده‌اند.

هنگامیکه مردم محلی برای نماز آمدند او را در وضع بیهوشی در خارج از مسجد دیدند و به سرعت او را به بیمارستان منتقل کردند. پس از اطلاع، پلیس وارد روستا شد و تحقیقات در این باره آغاز شد.

منبع:ساعد نیوز

دستگیری یکی از سرکردگان داعش در لبنان

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.