خانه / اخبار / اخبار سیاسی / التماس مسیح علینژاد به مکرون ؛ آویزان شدن از کت و کراوات …
التماس مسیح علینژاد به مکرون ؛ آویزان شدن از کت و کراوات ...

التماس مسیح علینژاد به مکرون ؛ آویزان شدن از کت و کراوات …

  اعتراف مکرون درباره رژیم چنج در ایران؛ نفر بعدی کیست؟!

  رسانه‌های ضدانقلاب و اصلاح‌طلب در روزهای گذشته تیتر زده‌اند که «لایو اینستاگرامی امانوئل مکرون در کنار مسیح علینژاد» و مخاطب تصور می‌کند رئیس‌جمهور فرانسه لایو مشترک اینستاگرامی با علینژاد رفته است.

در واقعیت، اما وقتی فیلم را و خبر مربوطه را باز می‌کنیم و می‌خوانیم، متوجه می‌شویم که در راهروهای محل برگزاری کنفرانس امنیتی مونیخ، مصی علینژاد جلوی امانوئل مکرون را گرفته و سد راهش می‌شود و شروع به صحبت می‌کند، با دستی هم گوشی موبایل را گرفته تا این راه سد کردن را مستقیم به مخاطبش به عنوان گفتگو با رئیس‌جمهور فرانسه قالب کند!

مکرون در این گفت‌وگوی ناگهانی، بر ادامه حمایت خود از عناصر ضدانقلاب تأکید کرده و گفته که به زودی با مخالفان ایران دیدار خواهد کرد.

پشت پرده ماجرای جنجالی سخنرانی بی سابقه سید علی خمینی

با این حال، نوع صحنه‌آرایی برای بستن راه مکرون و برقراری دیالوگ اجباری با او یادآور سخنان ناامیدانه و ملتمسانه چندی پیش علینژاد در مورد حمایت‌های خارجی از اپوزیسیون است که گفته بود «کاخ سفید و دفتر مکرون و رهبران کشوران غربی از من می‌پرسند، الان انقلاب شما تمام شده و کسی در خیابان نیست، پس چرا نباید به میز مذاکره برگردیم؟ این ته دل من را خالی می‌کند، این نگران‌کننده است.»

به همین دلیل است که نمایشی که علینژاد در راهروهای کنفرانس مونیخ راه انداخته، جز تأکید بر «التماس برای وابستگی به غرب» حرفی ندارد و قابل اعتنا نیست.

لیدرهای ضدانقلاب نه تنها اصراری بر حفظ استقلال حتی در ظاهر ندارند، بلکه ابایی هم ندارند که وابستگی به دولت‌های دیگر را جار بزنند. همین هم نشان از قدرت کم آنهاست، اگر متکی به مردم بودند، نیازی به آویزان شدن از کت و کراوات رؤسای جمهور غرب را نداشتند.

مقامات غربی هم تا یک جایی حاضر هستند برای اپوزیسیون ایرانی هزینه بدهند، تا یک جایی که منافع خودشان از بین نرود یا با خطر مواجه نشود. طبیعی است وقتی شکست جریان اخیر و نیز قدرت مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن سال جاری را می‌بینند، معادلات واقعی و تصمیمات پشت پرده را غیر از حمایت‌های ظاهری رسانه‌ای می‌گیرند.

واکنش زاکانی به اقدام پارلمان اروپا علیه سپاه

به گزارش اسکیمو،روزنامه فرهیختگان در همین زمینه نوشته که «در همین کنفرانس و یک نشست رسمی مکرون صریحاً اعتراف می‌کند: من واقعاً به رژیم چنج باور ندارم و وقتی می‌شنوم افرادی از رژیم چنج طرفداری می‌کنند، می‌خواهم بپرسم دقیقا کدام تغییر؟ نفر بعدی کیست؟ لیدر شما کیست؟! ما تغییر رژیم‌های زیادی در طول تاریخ را تجربه کردیم و دیدیم که یه شکست قطعی و کامل بوده است.»

منبع: جوان

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟

درباره ادمین

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

x

شاید بپسندید

توئیت بسیار مهم رهبر انقلاب درباره عمر رژیم صهیونیستی

توئیت بسیار مهم رهبر انقلاب درباره عمر رژیم صهیونیستی

حساب اکس (توییتر) Khamenei.ir امشب پنجشنبه دوم آذر، جمله‌ای از رهبر معظم انقلاب  را به زبان عبری منتشر کرده است