شیرینی لطیفه/آموزش آشپزی

0 minutes, 36 seconds Read

شیرینی لطیفه

 


 

 

 

 

شیرینی لطیفه

 

مواد لازم:
تخم مرغ                    5 عدد
شکر                       125 گرم
آرد                          170 گرم
پکینیگ پودر               1 قاشق چایخوری
وانیل                       1 قاشق چایخوری
پودر شکر                 به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید بعد سفیده را آنقدر بزنید تا فرم بگیرد بعد زرده را با شکر بزنید تا شکر حل شود سپس سفیده را به مخلوط زرده و شکر اضافه نمایید آنگاه مخلوط آرد و پکینیگ پودر و وانیل را با الک ( با کمک یک نفر) ریخته با دست خوب مخلوط کنید بعد با قیف و ماسوره معمولی روی کاغذ بزنید. (توجه داشته باشید که تعداد آن حتما زوج باشد) مقدار پودر شکر را در یک سینی ریخته صاف کنید بعد کاغذ را برداشته در سینی پر از پودر شکر انداخته تا یک لایه از پودر شکر روی لطیفه ها بنشیند( خیلی کم ) سپس آنرا بلافاصله برداشته در سینی مخصوص فر بگذارید. وقتی از فر خارج کردید باید خوب سرد شود وقتی که سرد شد از کاغذ جدا کرده و با کمک قیف مقداری خامه زده شده روی لطیفه ها ریخته و جفت کنید .

  طرز تهیه شیرینی قهوه

درجه فر۲۶۰ درجه سانتیگراد

مدت پخت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه

مرجع: بابا رحیمی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *