مخمصه رونالدو پس از اقدام جنجالی | ریسک کریس جواب نداد!
کاپیتان تیم ملی فوتبال پرتغال تنها دو پیشنهاد عربی دارد این در حالی است که او دوست دارد در یک تیم بزرگ اروپایی به فوتبال خود ادامه دهد.
به گزارش همشهریآنلاین، کریسیتانو رونالدو تا پایان فصل جاری لیگ برتر انگلیس با منچستر یونایتد قرارداد داشت اما همچنانکه پیشبینی میشد، زوتر از زمان ممکن شیاطین سرخ را ترک کرد.
صحبتهای تندی که رونالدو علیه تنهاخ و باشگاه منچستر یونایتد بر زبان آورد، باعث شد تا قرارداد این بازیکن فسخ شود و او در شرایط کنونی بازیکن آزاد به شمار میآید.
طبق اعلام روزنامه لو اسپورت ۱۰ فرانسه، کریستیانو رونالدو دوست دارد که در سطح نخست فوتبال اروپا به کار خود ادامه دهد و با تیمی قرارداد ببندد که در لیگ قهرمانان اروپا حضور داشته باشد اما فعلا هیچ پیشنهادی به او نرسیده است و این امر باعث شده است تا روزهای خوبی را تجربه نکند و احساس ناکامی و ناامیدی داشته باشد.
النصر عربستانی برای جذب رونالدو حاضر شده است که رقم نجومی ۲۰۰ میلیون یورویی را به این بازیکن پرتغالی ارائه دهد و علاوه براین، تیم السد قطر هم در حال آماده کردن یک پیشنهاد وسوسهکننده به او است اما این بازیکن فعلا قصد ندارد که به این پیشنهادها پاسخ مثبت دهد و منتظر است که راهی یک تیم بزرگ اروپایی شود و باید دید که کدام تیم حاضر است که چنین پیشنهادی را به رونالدو بدهد.
برچسب ها :کاپیتان تیم ملی فوتبال پرتغال ، کریسیتانو رونالدو ، منچستر یونایتد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰