خانه / اخبار / اخبار ورزشي / هادی ساعی در مکزیک مواد مخدر جابه جا نکرده است
مدیر تیم های ملی تکواندو توضیحاتی در خصوص محرومیت هادی ساعی بعد از حضور در رقابت های قهرمانی جهان داد.

هادی ساعی در مکزیک مواد مخدر جابه جا نکرده است

دفاع مدیر تیم های ملی از رئیس فدراسیون تکواندو؛

 خبرنگاران مدام می پرسند هادی ساعی چه جرمی مرتکب شده است!

رحیمی

مجله سر گرمی اسکیمو:

به گزارش همشهری آنلاین اصغر رحیمی عصر شنبه در نشست خبری رییس فدراسیون تکواندو و اعضای کادر فنی تیم ملی با اصحاب رسانه، گفت: نمی‌دانم قبلا چه منافعی در فدراسیون بوده که نمی‌گذارند هادی ساعی کارش را بکند. برخی خبرنگاران به من زنگ می‌زدند و می‌گفتند آقای ساعی چه جرمی در مسابقات جهانی مکزیک مرتکب شده است که او را محروم کرده‌اند.

وی افزود: ساعی در مکزیک مواد مخدر جابجا نکرده است، او از حق بازیکنانش دفاع کرد و محروم شد. ما قبلا هر طور فکر می‌کردیم یک تیم کامل برای مسابقات نداشتیم اما امروز ما ۳ تیم با معدل سنی جوان داریم. همه کشورها در مسابقات جهانی به ما تبریک می‌گفتند اما در داخل کشور باید درباره موضوعاتی توضیح بدهیم که خجالت‌آور است.

پایان حضور علی فتح‌الله‌زاده در فوتبال جلوی چشم همه!

مدیر فنی تیم‌های ملی تکواندو خاطرنشان کرد: ما در باکو انتظا داریم تیم‌مان خیلی بهتر کار کند. امیدوارم دیگر بدشانسی نیاوریم. نتایج برای مردم عادی است. عملکرد بازیکنان ما به جز یک وزن کاملا راضی کننده بود و مطمئنم برای مسابقات قهرمانی جهان، بازی‌های آسیایی و المپیک حتما اتفاقات خوبی برای تکواندوی ما می‌افتد.

منبع:همشهری

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟

درباره ادمین

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

x

شاید بپسندید

گرایی یکسال محروم شد و المپیک را از دست داد

گرایی یکسال محروم شد و المپیک را از دست داد

رأی اتحادیه جهانی کشتی در مورد پرونده محمدعلی گرایی ملی پوش فرنگی کار در رقابت های جهانی صربستان اعلام شد.