تاریخ انتشار : سه شنبه 11 آذر 1393 - 16:50
2382 بازدید
کد خبر : 584

پیتزا با خمیر نان سنگک/آموزش آشپزی

پیتزا با خمیر نان سنگک/آموزش آشپزی

پیتزا با خمیر نان سنگک طرز تهیه: یک عدد خمیر نان سنگک از نانوایی تهیه کنید و به آن حدود دو تا سه قاشق غذا خوری روغن و مقداری آرد اضافه کنید تا به دست نچسبد،سپس کف سینی فر را کاملا چرب کنید و خمیر را یکدست و نازک کف آن پهن کنید و روی

http://s5.picofile.com/file/8107622584/Pizza_Sangaki.jpg

طرز تهیه:
یک عدد خمیر نان سنگک از نانوایی تهیه کنید و به آن حدود دو تا سه قاشق غذا خوری روغن و مقداری آرد اضافه کنید تا به دست نچسبد،سپس کف سینی فر را کاملا چرب کنید و خمیر را یکدست و نازک کف آن پهن کنید و روی خمیر پهن شده مقدار خیلی کمی آرد بپاشید تا خطوط برش پیتزا را روی آن با چاقو مشخص کنید و خمیر را به تنهایی حدود ۵  دقیقه داخل فر بگذارید سپس خمیر را از فر خارج کرده و مواد مورد نظرتان را برای پیتزا روی آن بریزید و روی آن را از پنیر پیتزا بپوشانید و سپس سینی را به داخل فر برگردانید و تا طلایی شدن پنیر پیتزا منتظر بمانید.
پیتزای آماده شده را از فر خارج کنید و برش زده سرو نمایید.
نوش جان

طرز تهیه کیش لورن ( غذایی فرانسوی )

– یک عدد خمیر نان سنگک برای دو تا سه نفر کافی است.
– اگر خمیر را نازک تر پهن کنید سطح بیشتر و خمیر ترد تری خواهید داشت .
-زمان طبخ خمیر در ابتدا در صورتی که خمیر نازک باشد کمتر خواهد بود
.

 

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.