پیتزا با خمیر نان سنگک/آموزش آشپزی

0 minutes, 1 second Read
http://s5.picofile.com/file/8107622584/Pizza_Sangaki.jpg

طرز تهیه:
یک عدد خمیر نان سنگک از نانوایی تهیه کنید و به آن حدود دو تا سه قاشق غذا خوری روغن و مقداری آرد اضافه کنید تا به دست نچسبد،سپس کف سینی فر را کاملا چرب کنید و خمیر را یکدست و نازک کف آن پهن کنید و روی خمیر پهن شده مقدار خیلی کمی آرد بپاشید تا خطوط برش پیتزا را روی آن با چاقو مشخص کنید و خمیر را به تنهایی حدود ۵  دقیقه داخل فر بگذارید سپس خمیر را از فر خارج کرده و مواد مورد نظرتان را برای پیتزا روی آن بریزید و روی آن را از پنیر پیتزا بپوشانید و سپس سینی را به داخل فر برگردانید و تا طلایی شدن پنیر پیتزا منتظر بمانید.
پیتزای آماده شده را از فر خارج کنید و برش زده سرو نمایید.
نوش جان

  طرز تهیه ‏رولت پیتزا

– یک عدد خمیر نان سنگک برای دو تا سه نفر کافی است.
– اگر خمیر را نازک تر پهن کنید سطح بیشتر و خمیر ترد تری خواهید داشت .
-زمان طبخ خمیر در ابتدا در صورتی که خمیر نازک باشد کمتر خواهد بود
.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *