فهرست مطالب
دسر /طرز تهیه موس خرمالو خوشمزه
مواد لازم برای تهیه موس خرمالو
- خرمالو: ۴ عدد
- زرده تخم مرغ: ۲ عدد
- وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر ژلاتین: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش تازه :۱ قاشق غذاخوری
- آب: ۱/۴ پیمانه
- شکر :۵ قاشق سوپ خوری
- آرد گندم: ۳ قاشق غذاخوری
- شیر ولرم: ۱ پیمانه
- خامه :۱/۳ پیمانه
- عسل :۱/۴ پیمانه

موس خرمالو
طرز تهیه موس خرمالو
- برای تهیه موس خرمالو ابتدا باید خرمالو ها را بشوییدو داخل مخلوط کن بریزید و خرمالو ها را پوره کنید سپس پوره را از صافی رد کنید تا پوره یکدست شود.
- حال ژلاتین را آماده کنید. آب لیمو ترش تازه را با ۱/۴ پیمانه اب سرد مخلوط کنید و بعد پودر ژلاتین رو روی ترکیب آب و لیمو بپاشید و ۵ دقیقه زمان دهید تا پودر ژلاتین اسفنجی شود.حال مخلوط را روی بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین در آب حل شود . اجازه دهید تا ژلاتین خنک شود.
- تا ژلاتین خنک می شود, زرده های تخم مرغ را داخل یک کاسه بریزیدو شکر را به آن اضافه کنید و با هم زن برقی هم بزنید تا مواد سفید رنگ شودسپس وانیل را اضافه کنید و یک دقیقه دیگربه همزدن ادامه دهید.
- در ادامه آرد و شیر ولرم رو به مواد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
- حالا مواد را داخل قابلمه تفلونی بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید و مدام مواد را هم بزنید تا مواد کم کم غلیظ شود.
- مواد را از روی حرارت برداریدو سپس پوره خرمالو رو به مخلوط اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. موادرا خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند،
- حالا ژلاتین حل شده رو اضافه کنید سپس خامه را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید و در آخر عسل را به موس خرمالو اضافه کنید و هم بزنید.
- حال مواد آماده شده را داخل ظرف سرو یا قالب بریزید و به مدت ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
- برای راحت خارج شدن دسر از قالب ابتدا قالب ها را برای ۱۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید و بعد مواد رو داخلش بریزید.
- بعد از ۳ ساعت موس خرمالو را از یخچال خارج کنید و با یک چاقوی نوک تیز لبه های دسر رو به آرومی از قالب جدا کنید و برای یکی دو دقیقه داخل آب گرم قرار دهید و بعد روی بشقاب سرو برگردانید
- منبع:دایان