کد خبر : 55861
تاریخ انتشار : شنبه 14 آبان 1401 - 23:32
70 بازدید بازدید

طرز تهیه موس خرمالو خوشمزه

موس خرمالو دسر خوشمزه و پر طرفدار هست. اگر دسر با بافت خامه ای را دوست دارید موس خرمالو گزینه مناسبی است . در بخش آشپری  با طرز تهیه موس خرمالو با ما همراه باشید

دسر /طرز تهیه موس خرمالو خوشمزه

مجله سر گرمی اسکیمو:

 

مواد لازم برای تهیه موس خرمالو

  • خرمالو: ۴ عدد
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • پودر ژلاتین: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش تازه :۱ قاشق غذاخوری
  • آب: ۱/۴ پیمانه
  • شکر :۵ قاشق سوپ خوری
  • آرد گندم: ۳ قاشق غذاخوری
  • شیر ولرم: ۱ پیمانه
  • خامه :۱/۳ پیمانه
  • عسل :۱/۴ پیمانه
موس خرمالو

موس خرمالو

طرز تهیه موس خرمالو

  1. برای  تهیه موس خرمالو ابتدا باید خرمالو ها را بشوییدو داخل مخلوط کن بریزید و خرمالو ها را پوره کنید سپس پوره را از صافی رد کنید تا پوره یکدست شود.
  2. حال ژلاتین را آماده کنید. آب لیمو ترش تازه را با  ۱/۴ پیمانه اب سرد مخلوط کنید و بعد پودر ژلاتین رو روی ترکیب آب و لیمو  بپاشید و ۵ دقیقه زمان دهید تا پودر ژلاتین اسفنجی شود.حال مخلوط را روی بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا  ژلاتین در آب حل شود . اجازه دهید تا ژلاتین خنک شود.
  3.  تا ژلاتین خنک می شود, زرده های تخم مرغ را داخل یک کاسه بریزیدو شکر را به آن اضافه کنید و با هم زن برقی هم بزنید تا مواد سفید رنگ شودسپس  وانیل را اضافه  کنید و یک دقیقه دیگربه همزدن ادامه دهید.
  4. در ادامه آرد و شیر ولرم رو به مواد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
  5. حالا مواد را داخل قابلمه تفلونی بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید و مدام مواد را هم بزنید تا مواد کم کم غلیظ شود.
  6.  مواد  را از روی حرارت برداریدو سپس پوره خرمالو رو به مخلوط اضافه کنید و با هم مخلوط  کنید. موادرا خوب  هم بزنید تا مواد یکدست شوند،
  7. حالا ژلاتین حل شده رو اضافه کنید سپس خامه را به مخلوط اضافه  کنید و خوب هم بزنید و در آخر عسل را به موس خرمالو  اضافه کنید و هم بزنید.
  8. حال مواد آماده شده را داخل ظرف سرو یا قالب بریزید  و به مدت  ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
  9.  برای راحت خارج شدن دسر از قالب ابتدا قالب ها را  برای ۱۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید و بعد مواد رو داخلش بریزید.
  10. بعد از ۳ ساعت موس خرمالو را از یخچال خارج کنید و  با یک چاقوی نوک تیز لبه های دسر رو به آرومی از قالب جدا کنید و برای یکی دو دقیقه داخل آب گرم قرار دهید  و بعد روی بشقاب سرو برگردانید
  11. منبع:دایان
طرز تهیه ژله دو رنگ با مغز ژله رولی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn