تاریخ انتشار : یکشنبه 14 فروردین 1401 - 16:27
113 بازدید
کد خبر : 53446

دستور تهیه مربای میوه گل نسترن ؛ مربای خوشمزه و مقوی

فهرست مطالب۱ دستور تهیه مربای میوه گل نسترن؛ مربای خوشمزه و مقوی۲ طرز تهیه مربای گل نسترن خانگی خوشمزه + خواص آن۲.۱ مربا گل نسترن۲.۱.۱ مواد لازم مربا گل نسترن۲.۱.۲ طرز تهیه مربا گل نسترن۲.۲ خواص مربا میوه گل نسترن دستور تهیه مربای میوه گل نسترن؛ مربای خوشمزه و مقوی مجله سر گرمی اسکیمو:  طرز

دستور تهیه مربای میوه گل نسترن؛ مربای خوشمزه و مقوی

مجله سر گرمی اسکیمو: 

طرز تهیه مربای گل نسترن خانگی خوشمزه + خواص آن

مربا گل نسترن یک مربای خوشمزه و مقوی است که رنگ بسیار زیبایی دارد ، شما میتوانید میوه گل نسترن تازه را بچینید و به راحتی این مربای خوشمزه را با کمترین هزینه در خانه تهیه کنید.

گل نسترن در اغلب باغ ها و کنار خیابان ها برای زیبایی کشت می شود . بعد از این که گل نسترن می ریزد میوه قرمز رنگ یا نارنجی رنگ آن روی شاخه ها رشد میکند و باقی می ماند و بدون هیچ هزینه ای میتوانید این میوه ها را بچینید و یک مربا خوشمزه و مقوی و خوشرنگ و با کمترین هزینه برای وعده صبحانه تا تزئین کیک و شیرینی و دسر و بستنی آماده کنید.

طرز تهیه مربای کدو حلوایی/ آموزش انواع مربا و ترشیجات

از آنجا که گل نسترن تنوع بسیار زیادی دارد ، میوه اش در اندازه های متفاوت رشد میکنید. میوه گل نسترن هر چه بزرگتر و گردتر باشد برای تهیه مربا مناسب تر است.

 

مربا گل نسترن

مواد لازم مربا گل نسترن

 میوه گل نسترن ۱۰۰۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری

 

مربا گل نسترن, مربای نسترن, میوه گل نسترن دستور تهیه مربای میوه گل نسترن؛ مربای خوشمزه و مقوی

طرز تهیه میوه گل نسترن

 

طرز تهیه مربا گل نسترن

میوه گل نسترن را بشویید و رویش را آب بگیرید و هر چه اضافات و آشغال از آن جدا شد دور بریزید و دوباره به قدری آب به قابلمه اضافه کنید تا روی میوه ها را بگیردو روی شعله قرار دهید.

روش تهیه مارمالاد توت فرنگی

 

هنگام جوشیدن کف روی آب را بگیرید و اجازه دهید میوه ها کاملا بپزند و نرم شوند ، هر از گاهی هم بزنید تا کاملا حالت له شده و پوره بگیرند سپس از صافی رد کنید تا دانه های میوه نسترن جدا شود و صبر کنید کمی از حرارت بیوفتد.

 

حالا میوه های نسترن و آب را از پارچه رد کنید و آبش را به  همراه شکر روی حرارت بگذارید تا بجوشد و قوام بگیرد.

میوه نسترن را اضافه کرده و بعد از ۵ دقیقه گلاب و آبلیمو را اضافه کنید چند قل که زد شعله را خاموش کنید.

 

در صورتی که میوه های نسترن به قدری درشت هستند که میتوانید قبل از پخت دانه هایش را جدا کنید ، به این روش کیفیت مریا میوه گل نسترن بسیار بهتر خواهد شد. میوه ها را بعد از شستشو به صورت عمودی نصف کنید و با اسکوپ دانه هایش را جدا کنید و سپس بجوشانید وقتی میوه ها کاملا نرم شدند شکر را اضافه کنید و صبر کنید مربا غلیظ شود.

طرز تهیه مربای نارنگی بدون پوست | روش تهیه مارمالاد نارنگی

 

 مربای میوه گل نسترن تازه, رسپی مربای نسترن, مربا گل نسترن

مربای میوه گل نسترن تازه

 

خواص مربا میوه گل نسترن

– میوه گل نسترن برای پیشگیری از سرطان مفید است.

– کاهش کلسترول

– درمان دیابت

– بهبود سیستم گوارش

– بهبود گردش خون

– ضد افسرگی

– کاهش دردهای آرتروز

– کاهش علایم یائسگی

– کاهش سندرم پیش از قاعدگی

– بهبود سلامت کبد و کلیه

– پیشگیری از سرماخوردگی

– پیشگیری و درمان عفونت مثانه

منبع: بیتوته

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.