طرز تهیه کیک موزاییکی با طعم و پخت عالی در منزل دستور پخت کیک ترکیه ای

مجموعه: آموزش انواع كيك تعداد بازدید: 11
طرز تهیه کیک موزاییکی با طعم و پخت عالی در منزل دستور پخت کیک ترکیه ای

طرز تهیه کیک موزاییکی با طعم و پخت عالی در منزل

مجله سر گرمی اسکیمو:

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه کیک موزاییکی خوشمزه و شیک را آموزش دهیم، دستور تهیه این کیک بسیار ساده بوده و از بیسکوییت پتی بور و پودر کاکائو (شکلات تلخ) در ترکیب آن استفاده می شود، بنابراین برای یادگیری آن در ادامه همراه ما شوید.

انواع کیک و شیرینی از جمله کیک هلو، کیک روسی، کیک ماگما و … به دلیل بافت نرم و طعم شیرینی که دارند، مورد علاقه بسیاری از افراد می باشند و به عنوان دسر و یا عصرانه و نیز در مناسبت هایی چون جشن تولد و … استفاده می شوند، در این مطلب می خواهیم آموزش تهیه کیک موزاییکی را در اختیارتان قرار دهیم، این کیک در هنگام برش ظاهر زیبایی پیدا می کند و به دلیل شباهتش به موزاییک به کیک موزاییکی معروف است، در اینجا می توانید با دستور پخت این نوع کیک ترکیه ای خوشمزه آشنا شوید.

طرز تهیه کیک موزاییکی طرز تهیه کیک موزاییکی با طعم و پخت عالی در منزل دستور پخت کیک ترکیه ای

مواد مورد نیاز

  • شکر / یک سوم پیمانه
  • بیسکوییت پتی بور / ۲ بسته
  • شیر / یک دوم پیمانه
  • کره / ۵۰ گرم
  • پودر کاکائو / ۲ قاشق غذا خوری
  • بادام و پسته و گردو خرد شده / به مقدار دلخواه

طرز تهیه کیک موزاییکی خانگی

در ابتدا برای تهیه این کیک ساده و خوشمزه، شکر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید، تا کاکائو حالت گلوله ای به خود نگیرد، سپس کره (روغن مایع) و شیر را  اضافه کرده و بگذارید تا بر روی حرارت کم باز شود، سپس ظرف محتوی مخلوط را از روی حرارت بردارید و آن را درون ظرف دیگری بریزید تا خنک شود.
بیسکوییت ها را خرد کنید، این کار را طوری انجام دهید که نه بیش از حد پودر شده و نه به اندازه ای که درشت باشد.

حال بعد از سرد شدن مایعی که در مرحله قبلی تهیه کرده اید، بیسکویت های ریز شده را به آن اضافه کرده و به طور کامل هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند، سپس پسته، بادام و گردو را اضافه کنید.

در مرحله بعدی، پلاستیک فریزری را باز کنید و سپس مایع را در قسمت وسط آن ریخته و رول نمایید، سعی کنید با دست آن را شکل دهید.

دستور تهیه کیک موزاییکی

سپس این رول آماده شده را به مدت یک الی دو ساعت در داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند، سپس آن را بیرون آورده و از نایلون خارج کنید، کمی پودر قند بر روی کیک بپاشید، اکنون کیک موزاییکی یخچالی آماده شده و می توانید آن را به راحتی در منزل تهیه کرده و نوش جان نمایید.

منبع : آرگا

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه کیک موزاییکی با طعم و پخت عالی در منزل دستور پخت کیک ترکیه ای”

قالب تفریحی