طرز تهیه مربای ازگیل ژاپنی /دسر

مجموعه: آموزش انواع دسر, آموزش انواع مربا وترشيجات تعداد بازدید: 34
طرز تهیه مربای ازگیل ژاپنی /دسر

طرز تهیه مربای ازگیل ژاپنی /دسر

مجله سر گرمی اسکیمو:

اگه درخت ازگیل ژاپنی دارید و کلی میوه داده یا اگه کسی براتون کلی ازگیل اورده یا اگه کلی ازگیل خردید و نمیدونین باهاش چیکار کنین پس با من همراه باشید……………………….

طرز تهیه مربای ازگیل ژاپنی /دسر

طرز تهیه مربای ازگیل ژاپنی /دسر

طرز تهیه مربای ازگیل ژاپنی /دسر

 

 

مواد لازم :

ازگیل ژاپنی هسته گرفته : یک کیلو

شکر : یک کیلو

آب داغ : یک لیوان

آب لیمو : دو قاشق غذاخوری

 

در ابتدا ازگیل ها رو دو نیم کرده و هسته اش رو دربیارید مراقب باشید آب ازگیلا هدر نره بعد داخل یک قابلمه لعابی ازگیل ها رو بریزید و لابلاش شکر بریزید و درب قابلمه رو بزارید تا به مدت یک شبانه روز بمونه بعد ازین مدت میبینید که ازگیل داخل قابلمه آب انداخته بعد روی شعله ملایم قرار بدید و یک لیوان آب بریزید و دربش رو نیم ساعت بزارید تا بپزه بعد نیم ساعت دربش رو بردارید و نیم ساعت دیگه هم بزارید بپزه تا قوام بیاد در انتها آب لیمو رو میریزیم و یک قل که زد برمیداریم و همون موقع که خیلی داغه داخل شیشه میریزیم و دربش رو میبندیم

الان که فصل تابستون داره میاد و پذیرایی با بستنی شروع میشه این مرباو شربتش میتونه مورد خوبی برای تزئین باشه

golbano

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه مربای ازگیل ژاپنی /دسر”

قالب تفریحی