خانه / آشپزي / آموزش انواع دسر / طرز تهیه مربای ازگیل ژاپنی /دسر

طرز تهیه مربای ازگیل ژاپنی /دسر

طرز تهیه مربای ازگیل ژاپنی /دسر

مجله سر گرمی اسکیمو:

اگه درخت ازگیل ژاپنی دارید و کلی میوه داده یا اگه کسی براتون کلی ازگیل اورده یا اگه کلی ازگیل خردید و نمیدونین باهاش چیکار کنین پس با من همراه باشید……………………….

طرز تهیه مربای ازگیل ژاپنی /دسر

طرز تهیه مربای ازگیل ژاپنی /دسر

طرز تهیه مربای ازگیل ژاپنی /دسر

 

 

مواد لازم :

ازگیل ژاپنی هسته گرفته : یک کیلو

شکر : یک کیلو

آب داغ : یک لیوان

آب لیمو : دو قاشق غذاخوری

 

در ابتدا ازگیل ها رو دو نیم کرده و هسته اش رو دربیارید مراقب باشید آب ازگیلا هدر نره بعد داخل یک قابلمه لعابی ازگیل ها رو بریزید و لابلاش شکر بریزید و درب قابلمه رو بزارید تا به مدت یک شبانه روز بمونه بعد ازین مدت میبینید که ازگیل داخل قابلمه آب انداخته بعد روی شعله ملایم قرار بدید و یک لیوان آب بریزید و دربش رو نیم ساعت بزارید تا بپزه بعد نیم ساعت دربش رو بردارید و نیم ساعت دیگه هم بزارید بپزه تا قوام بیاد در انتها آب لیمو رو میریزیم و یک قل که زد برمیداریم و همون موقع که خیلی داغه داخل شیشه میریزیم و دربش رو میبندیم

الان که فصل تابستون داره میاد و پذیرایی با بستنی شروع میشه این مرباو شربتش میتونه مورد خوبی برای تزئین باشه

golbano

همچنین ببینید

طرز تهیه دسر شب یلدایی به شکل آدم برفی

طرز تهیه دسر شب یلدایی به شکل آدم برفی مجله سر گرمی اسکیمو:   این …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *