خانه / آشپزي / انواع نان / طرز تهیه نان تست خانگی سالم و فوق العاده عالی

طرز تهیه نان تست خانگی سالم و فوق العاده عالی

نان تست یکی از خوشمزه ترین و سبک ترین نان ها است که برای صرف صبحانه یا تهیه ساندویچ مورد استفاده قرار می گیرد. این نان را می توان از بازار خریداری نمود و مورد استفاده قرار داد، اما جالب است بدانید با کمی حوصله می توان اقدام به پخت نان تست در منزل نمود. از این رو ما در این مطلب به ارائه طرز تهیه نان تست خانگی با طعنم و بافت عالی می پردازیم که مطمئنا این آموزش برای شما عزیزان نیز بسیار مفید می باشد.

تمامی نان های صنعتی مانند نان باگت، نان تست، نان مالت، نان گاتا و بسیاری از نان های سنتی مانند برنجی را می توان در منزل تهیه کرد. اگر شما نیز چنین قصدی دارید، تا پایان این مطلب همراه ما باشید و با طرز تهیه نان تست آشنا شوید.

مواد لازم

  • خمیر مایه: ۲ قاشق چای خوری
  • کره: ۲ قاشق سوپ خوری
  • آب ولرم: یک پیمانه
  • پودر شکر: ۲ قاشق سوپ حوری
  • نمک ریز: یک قاشق سوپ خوری
  • شیر: یک پیمانه
  • آرد: ۶ پیمانه

طرز تهیه نان تست خانگی

نان تست یکی از مفیدترین نان ها برای تهیه اسنک می باشد، پس چه بهتر که بتوانید این نان را در منزل تهیه نموده و مورد استفاده قرار دهید. برای شروع آب ولرم را داخل کاسه ای بریزید. برای عمل آوری خمیر مایه باید از آب ولرم استفاده کنید. اگر آب داغ باشد، خمیر مایه از بین می رود و اگر آب سرد باشد، خمیر مایه به عمل نخواهد آمد. می توانید با نوک انگشتان میزان گرمای آب را چک کنید. برای حس بهتر دمای آب، انگشت خود را داخل آب نگه دارید. اگر گرما حس کردید، آب دمای مناسبی دارد اما اگر گرما حس نکردید، آب سرد است و اگر بعد از ۲ یا ۳ ثانیه احساس گرما زیاد بود و می خواستید انگشت خود را بیرون بکشید، آب داغ است.

خمیر مایه را روی آب ولرم بپاشید و کمی شکر داخل آب بریزید. روی ظرف را بپوشانید تا حدود ۷ دقیقه در دمای محیط بماند و خمیر مایه حل شود و ور بیاید.

طرز تهیه خمیر نان تست

بعد از اینکه خمیر مایه پف کرد و ور آمد، آماده مصرف خواهد بود. کره را از قبل ذوب کنید تا بعد از ور آمدن خمیر مایه شروع به کار کنید. شیر را داخل کاسه بزرگ بریزید و کره ذوب شده را به شیر اضافه کنید. آن گاه همه مواد را با هم مخلوط کنید. پودر شکر و نمک را به آن اضافه کنید. دوباره همه مواد را با هم مخلوط کنید. مخلوط شیر و مواد دیگر را به خمیر مایه ور آمده اضافه کنید. یک پیمانه از آرد روی مواد بریزید و سپس مواد را با قاشق در یک جهت به هم بزنید.

طرز تهیه نان تست به روش خانگی

بعد از اینکه مواد با هم مخلوط شدند، شما یک خمیر چسبناک و شل خواهید داشت. در مرحله بعدی طرز تهیه نان تست, بقیه آرد را اضافه کنید. اگر همزن کاسه ای بزرگ دارید، پدال مخصوص خمیر را وصل کنید و خمیر را تهیه کنید.

اگر از همزن ساده استفاده می کنید، چنگک های صاف را وصل کنید. چهار و یک دوم پیمانه آرد را در سه مرحله به خمیر اضافه کنید. خمیر را با همزن هم بزنید. می توانید به جای همزن از دست استفاده کنید. با دست باید خمیر را یک ساعت ورز داد. ۱۰ دقیقه خمیر را با همزن هم بزنید. اگر بعد از فرم گیری خمیر همچنان چسبنده بود و به دیواره ظرف می چسبید، یک دوم پیمانه آرد باقی مانده را به آن اضافه کنید تا خمیر کاملا شکل بگیرد. خمیر زمانی که کاملا فرم گرفته بود و رنگ آن کمی بازتر شد، آماده شده است. خمیری که سطح آن صاف و بدون ترک باشد و وقتی آن را فشار دهید به جای اول باز گردد. خمیر را به شکل یک توپ جمع کنید. درون کاسه ی بزرگی را چرپ کنید. خمیر را داخل آن قرار دهید و روی خمیر را با روغن چرب کنید. روی ظرف را بوشانید تا خمیر سبک شده و ور بیاید.

 

در مرحله بعدی طرز تهیه نان تست خمیر را در جای گرمی قرار دهید تا ور آید. روی ظرف سلفون بکشید و روی سلفون حوله یا دستمال بگذارید. بعد از یک ساعت خمیر آماده می شود و ور می آید.

استراحت دادن خمیر

خمیر را بعد از ور آمدن در قالب مجدد استراحت دهید. برای تهیه این نان از قالب لوف استفاده کنید. این خمیر دو قالب فر را در گیر می کند. روی میز کار کمی آرد بپاشید. خمیر را روی میز کار ورز دهید. خمیر را از وسط نصف کنید و داخل قالب قرار دهید و روی آن را مجدد کمی چرب کنید. روی قالب ها را بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه در دمای محیطی گرم استراحت دهید تا خمیر داخل قالب مجدد ور بیاید.

در مرحله بعدی طرز تهیه نان تست, فر را با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و حدود ۲۵ دقیقه روشن نگه دارید. بعد از ور آمدن و بالا آمدن خمیر، آن را با یک چاقو از وسط برش دهید. این برش بهتر است تا عمق خمیر راه یابد. تیغه چاقو را چرب کنید تا برش به راحتی انجام شود.

برش عمیق خمیر تستقالب ها را در وسط فر با فاصله قرار دهید. حرارت فر را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کم کنید. پخت نان ۳۰ الی ۴۰ دقیقه طول می کشد. زمانی که روی نان برشته شد و به رنگ قهوه ای روشن رسید، نان پخته است. قالب ها را خارج کنید و روی سطح صافی قرار دهید. در مرحله پایانی طرز تهیه نان تست بعد از اینکه نان سرد شد، آن را به صورت برش های نازکی ببرید. این اسلایس ها را می توانید در داخل سلفون در یخچال قرار دهید تا تازه بمانند.

دستور تهیه نان تست خانگی

از اینکه تا پایان مطلب طرز تهیه نان تست همراه ما بودید، بسیار خرسندیم و امیدواریم این دستور تهیه شرایط لازم برای پخت نان تست خانگی را برای شما فراهم آورد.

منبع : آرگا

همچنین ببینید

طرز تهیه نان و پنیر و سبزیِ مجلسی

طرز تهیه نان و پنیر و سبزیِ مجلسی     مواد لازم برای تهیه نان: …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *