خانه / آشپزي / آموزش كباب ها / طرز تهیه جوجه کباب با سس انار

طرز تهیه جوجه کباب با سس انار

طرز تهیه جوجه کباب با سس انار

طرز تهیه جوجه کباب با سس انار

 

طرز تهیه جوجه کباب با سس انار,نحوه پخت جوجه کباب با سس انار

طرز تهیه جوجه کباب با سس انار (جوجه ترش)

 

مجله سر گرمی اسکیمو:

جوجه کباب ترش یا جوجه ترش یکی از غذاهای لذیذ شمالی است. طرز تهیه جوجه کباب ترش شبیه به طرز تهیه کباب ترش شمالی است اما با مرغ تهیه می شود.

 

مواد لازم برای جوجه کباب با سس انار :

سینه مرغ کبابی خرد شده ۱ کیلوگرم
 رب انار ۴ قاشق سوپخوری
گردو آسیاب شده  ۱۰۰ گرم
 روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
سیخ چوبی به میزان لازم

 

طرز تهیه جوجه کباب با سس انار :

درون ظرفی رب انار را بریزید.

بعد گردو را به آن اضافه کرده و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.

سپس روغن زیتون را به آن افزوده و هم بزنید تا مقداری رقیق شود.

 

سس آماده شده را روی سینه مرغ بریزید و آن را به سس آغشته کنید. بعد آن را حدود ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.

سینه مرغ طعم دار شده را به سیخ بکشید.

 

درون تابه ای مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و بعد سیخ ها را داخل تابه بچینید، در آن را بگذارید و صبر کنید تا مغزپخت شود.

 

سپس در تابه را برداشته، سیخ ها را برگردانید تا طرف دیگر آن ها سرخ شود (یا می توانید آن را داخل فر کباب کنید؛ به این صورت که داخل سینی فر فویل قرار داده و آن را با مقداری روغن چرب کنید. سپس سیخ های آماده شده را روی سینی چیده و آن را با داخل فر از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده، به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد، بعد گریل را روشن کنید تا روی جوجه نیز برشته شود. همچنین می توانید روی منقل با ذغال در فضای باز کباب کنید).

 

منبع : مجله سرآشپز – bartarinha.ir

 

 

همچنین ببینید

طرز تهیه کباب لقمه با طعم لبنانی

لبنانی ها همان کباب تابه ای را به شکل کباب لقمه‌ای درآورده و در روغن سرخ می کنند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *