خانه / آشپزي / آموزش انواع شيريني / آموزش انواع كيك / طرز تهیه خامه مخصوص تزیین کیک خامه فرم گرفته مثل قنادی

طرز تهیه خامه مخصوص تزیین کیک خامه فرم گرفته مثل قنادی

طرز تهیه خامه مخصوص تزیین کیک خامه فرم گرفته مثل قنادی

خامه مخصوص تزیین کیک - خامه فرم دار - خامه کیک

طرز تهیه خامه فرم گرفته خامه مخصوص تزیین کیک

مجله سر گرمی اسکیمو:

جهت تهیه خامه مخصوص تزیین کیک باید حتما حتما محیط کار سرد باشد اگر در فصل زمستان این خامه تهیه شود باید در محیط بیرون و در فصل تابستان زیر باد خیلی خنک کولر کار شود.

 

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت

 

مواد اولیه برای ۵ نفر:

شکر ۱۰۰گرم

خامه ۲ بسته (صورتی صبحانه(۳۰درصد چربی))

 خامه مخصوص تزیین کیک - خامه فرم دار - خامه کیک

 

طرز تهیه خامه مخصوص تزیین کیک :

ابتدا ظرف شیشه ای(مثلا مرغ خوری یا پیتزا خوری)را انتخاب کرده و آن را چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.خامه را باز کرده و کلیه آب آن را خالی کنید و بعد خامه را به همراه شکر داخل ظرف خنک شده بریزید و با چنگال به خوبی مخلوط کنید تا فقط خامه و شکر مخلوط شود(حدود ۵تا۱۰ثانیه مخلوط کردن کافی است)

 

خامه فرم گرفته خانگی - خامه تزیین کیک - خامه کیکخامه فرم گرفته خانگی - خامه تزیین کیک - خامه کیکخامه فرم گرفته خانگی - خامه تزیین کیک - خامه کیکخامه فرم گرفته خانگی - خامه تزیین کیک - خامه کیک

درب ظرف را کاملا چفت کرده و آن را ۲۰تا ۲۵دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا مقداری از خامه یخ بزند. سپس ظرف را خارج کرده و از اطراف به سمت داخل آن را هم بزنید.

 

خامه فرم گرفته خانگی - خامه مخصوص تزیین کیک - خامه کیک

دوباره ظرف را به فریزر منتقل کرده و ۲۰دقیقه صبر کنید و بعد مراحل بالا را دوباره تکرار کنید. توجه داشته باشید که ممکن است با توجه به دمای فریزر و هوا خامه فقط به یکبار قرار گرفتن در فریزر نیاز داشته باشد و گاهی بیش از ۴ بار این کار نیاز باشد !
به هر حال خامه زمانی آماده است که به شکل زیر درآمده باشد.

 

خامه فرم گرفته خانگی - خامه مخصوص تزیین کیک - خامه کیک

حال خامه را با چنگال کمی هم بزنید و خامه اطراف ظرف را به وسط آن منتقل کنید.
حال خامه را با درجه تند همزن بزنید.این مرحله ممکن از از نیم ساعت در فصل زمستان تا ۱ساعت و نیم در فصل تابستان طول بکشد!
به هر حال خامه باید به حالتی در بیاید که با سروته کردن ظرف نریزد!

 

خامه فرم گرفته خانگی - خامه تزیین کیک - خامه کیک خامه فرم گرفته خانگی - خامه تزیین کیک - خامه کیکخامه فرم گرفته خانگی - خامه مخصوص تزیین کیک - خامه کیکخامه فرم گرفته خانگی - خامه تزیین کیک - خامه کیکخامه فرم گرفته خانگی - خامه تزیین کیک - خامه کیکخامه فرم گرفته خانگی - خامه مخصوص تزیین کیک - خامه کیکخامه فرم گرفته خانگی - خامه تزیین کیک - خامه کیکتوجه داشته باشید که در انتها خامه باید تقریبا ۶ برابر شده و حالت بسیار لطیف و پفکی به دست بیاورد.

خامه مخصوص تزیین کیک - خامه فرم دار - خامه کیک

نکات:

۱)بهتر است حدود ۲ قطره اسانس وانیل هم به خامه اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
۲) به هیج عنوان از خامه دیگری برای تهیه این کیک استفاده نکنید چون نتیجه دلخواه را نمیگیرید (خامه صورتی صبحانه مناسب است)
۳)خامه را فقط در ظرف پیرکس تهیه کنید.
۴)این خامه اگر در ظرف کاملا چفت قرار داشته باشد قابل نگه داری در فریزر است(بعد از خارج کردن از فریزر دوباره نیاز به هم زدن دارد)
۵)آب اضافی خامه را دور نریزید و برای استفاده در سوپ یا سالاد استفاده کنید.

 

نوش جان

طرز تهیه خامه مخصوص تزیین کیک خامه فرم گرفته مثل قنادی

طرز تهیه کیک چای سبز با استفاده از پودر چای سبز  را از دست ندهید .

فودسوران

مجله تصویر زندگی



همچنین ببینید

طرز تهیه كاپ كیک حلوایی و گردو

طرز تهیه كاپ كیک حلوایی و گردو نحوه پخت كاپ كیک حلوایی و گردو   …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *