تاریخ انتشار : دوشنبه 27 آذر 1396 - 20:05
91 بازدید
کد خبر : 46882

طرز تهیه کاپ کیک حلوایی و گردو

طرز تهیه کاپ کیک حلوایی و گردو

فهرست مطالب۰.۱ طرز تهیه کاپ کیک حلوایی و گردو۱ طرز تهیه کاپ کیک خیس بدون فر   را از دست ندهید طرز تهیه کاپ کیک حلوایی و گردو نحوه پخت کاپ کیک حلوایی و گردو   تعداد نفرات: ۶ نفر مواد لازم برای کاپ کیک حلوایی و گردو :  کدو حلوایی یک چهارم یک عدد تخم

طرز تهیه کاپ کیک حلوایی و گردو

طرز پخت کاپ کیک حلوایی و گردو,نحوه درست کردن کاپ کیک حلوایی و گردو کاپ کیک حلوایی و گردو, پخت کاپ کیک حلوایی و گردو, طرز پخت کاپ کیک حلوایی و گردو, نحوه درست کردن کاپ کیک حلوایی و گردو, درست کردن کاپ کیک حلوایی و گردو, شیوه پخت کاپ کیک حلوایی و گردو, مواد لازم برای تهیه کاپ کیک حلوایی و گردو, طرز تهیه انواع کاپ کیک, نکاتی برای تهیه کاپ کیک, آموزش آشپزی, سایت آشپزی

نحوه پخت کاپ کیک حلوایی و گردو

 

تعداد نفرات: ۶ نفر

مواد لازم برای کاپ کیک حلوایی و گردو :

 کدو حلوایی یک چهارم یک عدد
تخم مرغ  ۴ عدد
 مغز گردو یک و نیم فنجان
 مغز بادام خام  یک فنجان
دارچین یک قاشق چایخوری
شیر یک لیوان
کره ۱۰۰ گرم
شکر یک فنجان
آرد سفید دو قاشق غذاخوری

مجله سر گرمی اسکیمو:

طرز تهیه کاپ کیک حلوایی و گردو :

مقدار مناسب کدو حلوایی را جدا کرده، بشویید و پوست بکنید.

سپس آن را خرد کنید. کدو حلوایی را چرخ کنید. گردوها را مغز کرده، بشویید و بگذارید آب آن برود و سپس آن را یک بار دیگر همراه با کدو حلوایی چرخ کنید.

طرز تهیه کیک رژیمی

تخم‌مرغ ها را داخل ظرفی دیگر شکسته و آن را با همزن، هم بزنید تا خوب پف کند. تخم‌مرغ ها را با چرخ کرده مغز گردو و کدو حلوایی مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.

 

کره را داخل ظرف فلزی بگذارید. سپس آن را داخل قابلمه‌ای که آب آن در حال جوش است، بگذارید تا کره آب شود. سپس شکر را به‌تدریج اضافه کنید تا با کره مخلوط شود.

هم بزنید تا کره و شکر مخلوط شوند. سپس شیر و دارچین را هم اضافه کنید. آرام هم بزنید تا شکر کاملا در کره، شیر و دارچین حل شود. سپس این مایع را به مخلوط کدو حلوایی و گردو اضافه کنید. هم بزنید تا مواد با هم کاملا مخلوط شوند. سپس داخل خانه های هر قالب، آرد سفید بریزید.

طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ

 

به مقدار لازم از مایه آماده شده داخل هر خانه بریزید. سپس فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب را داخل آن بگذارید. نیم ساعت بعد، کیک ها آماده شده اند.

در فاصله آماده شدن کیک، بادام‌های خام را داخل آب گرم بریزید.

وقتی پوست از گوشت جدا شد، آن را آبکش کرده، بشویید و بگذارید آب آن برود. سپس بادام ها را بکوبید تا کمی خرد شوند. بعد از آماده شدن کیک ها و بیرون آوردن آنها از فر، روی کیک ها را با بادام تزئین کنید.

طرز تهیه کیک اسمارتیز شکلاتی کیک مورد علاقه بچه ها

 

 

نکته یک: وقتی داخل چند عدد از کیک‌ها، چاقو زدید و مایه به چاقو نچسبید، یعنی اینکه کیک‌ها پخته‌اند. می‌توانید در فر را باز کرده و مقداری از بادام‌های خرد شده را روی کیک‌ها بریزید. سپس با حرارت بالای فر، روی کیک‌ها حرارت بدهید تا بادام‌ها کمی قهوه‌ای شوند.

 

نکته دو: میزان شکر اضافه کرده البته با رعایت نسبت با سایر مواد، بستگی به ذائقه شما برای شیرین شدن کیک‌ها دارد.

 

منبع : hamshahrionline.ir

طرز تهیه کاپ کیک خیس بدون فر   را از دست ندهید

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.