طرز تهیه مربای کدو حلوایی/ آموزش انواع مربا و ترشیجات

0 minutes, 2 seconds Read

انواع مربا کمپوت مارمالاد – مربای کدو حلوایی

 

مقدار لازم:

کدوحلوایی  1 کیلو

شکر  1 کیلو
آب  5/3 پیمانه
آب آهک  به مقدار لازم
طرز تهیه:

کدورا پوست گرفته و تکه تکه می کنیم و به مدت ۵ ساعت داخل آب آهک قرار می دهیم.بعد از ۵ ساعت در آب سرد گذاشته و چند بار آب آن را عوض می کنیم. بعد دو بار و هر بار به مدت ۱۰ دقیقه  کدوها را می جوشانیم و ۱۰ دقیقه در آب سرد قرار می دهیم.

 

  مربای هویج و پرتقال

آب و شکر را با هم روی حرارت قرار می دهیم تا چند جوش بزند. سپس کدوها را داخل آب و شکری که چند جوش زده باشد قرار می دهیم و صبر می کنیم تا قوام بیاید. در صورت تمایل برای ایجاد طعم و بوی بهتر، چند عدد هل درسته داخل آن می اندازیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *