انواع مربا کمپوت مارمالاد – مربای کدو حلوایی
مقدار لازم:
کدوحلوایی 1 کیلو
شکر 1 کیلو
آب 5/3 پیمانه
آب آهک به مقدار لازم
طرز تهیه:
کدورا پوست گرفته و تکه تکه می کنیم و به مدت ۵ ساعت داخل آب آهک قرار می دهیم.بعد از ۵ ساعت در آب سرد گذاشته و چند بار آب آن را عوض می کنیم. بعد دو بار و هر بار به مدت ۱۰ دقیقه کدوها را می جوشانیم و ۱۰ دقیقه در آب سرد قرار می دهیم.
آب و شکر را با هم روی حرارت قرار می دهیم تا چند جوش بزند. سپس کدوها را داخل آب و شکری که چند جوش زده باشد قرار می دهیم و صبر می کنیم تا قوام بیاید. در صورت تمایل برای ایجاد طعم و بوی بهتر، چند عدد هل درسته داخل آن می اندازیم.