تا حالا سالاد ذرت کبابی را امتحان کردی؟

0 minutes, 42 seconds Read

این سالاد برای وعده شام این روزهای گرم تابستان بسیار مناسب است. غذایی که کلسترول و چربی کمی دارد و سیرکننده نیز هست.


•    تعداد: ۶ نفر

•    زمان تهیه: ۴۰ دقیقه

•    زمان سرد شدن: ۳۰ دقیقه

•    زمان گریل شدن: ۳۰ دقیقه

مواد لازم

•    1/3 پیمانه روغن زیتون

•    1/3 پیمانه آب لیموترش

•    یک قاشق غذاخوری سس گوجه‌فرنگی پرادویه

•    سه حبه سیر رنده شده

•    نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

•    ¼ قاشق چایخوری نمک

•    سس فلفل

•    6 عدد بلال

•    دو قاشق غذاخوری کره آب شده

•    دو قاشق غذاخوری رزماری تازه

•    یک قاشق چایخوری نمک

•    یک قاشق چایخوری فلفل سیاه

•    20 عدد فلفل سبز شیرین و ریز

•    نصف پیمانه

پنیر

پارمسان رنده شده

•    برگ کاهو
 


انواع سالاد – تا حالا سالاد ذرت کبابی را امتحان کردی؟

  طرز تهیه ی سالاد مرغ گرم

روش تهیه۱٫    برای تهیه سس، در یک شیشه، روغن زیتون، آب لیموترش، سس گوجه‌فرنگی، سیر، نصف قاشق چایخوری، فلفل سیاه، ¼ قاشق چایخوری نمک و سس فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. در شیشه را ببندید و آنها را خوب هم بزنید. تا زمان سرو، شیشه را درون یخچال قرار دهید. ۲٫    پوست بلال را بگیرید. آنها را بشویید و آبکش کنید. کره را روی آنها بمالید. رزماری خرد شده، یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری فلفل سیاه روی آنها بریزید.۳٫    بلال‌ها را روی حرارت ملایم کباب‌پز قرار دهید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه آنها را بپزید تا کاملا نرم شوند. در ۱۰ دقیقه آخر، فلفل‌های شیرین‌ را نیز روی توری کباب‌پز قرار دهید تا برشته شوند. آنها را در طول پخت بچرخانید تا همه طرف بالا و فلفل‌ها کباب شود. ۴٫    30 دقیقه آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند. ذرت‌ها را با چاقو از بدنه جدا کنید. در یک کاسه بزرگ، ذرت، فلفل و سس را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید. ۵٫    این

  سالاد سیب زمینی مراکشی

سالاد را گرم سرو کنید. در صورت تمایل می‌توانید از برگ‌های کاهو نیز استفاده کنید. ارزش غذایی•    کالری: ۲۶۰•    چربی: ۱۹ گرم•    کلسترول: ۹ میلی‌گرم•    سدیم: ۱۳۸ میلی‌گرم•    کربوهیدرات: ۲۴ گرم•    فیبر: ۴ گرم•    قند: ۷ گرم•    پروتئین: ۷ گرم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *