طرز تهیه آش رشته مخصوص ماه رمضان/آشپزی

0 minutes, 12 seconds Read

سبزی (اسفناج  400 گرم  جعفری۶۰۰   کیلو گشنیز ۲۰۰  گرم

تره ۳۰۰  گرم) جمعا:۱ و نیم کیلو

رشته :۷۵۰ گرم

 نخود و لوبیا چیتی و عدس :   500گرم جمعا

کشک:۵۰۰ گرم

پیاز :  500 گرم

آب : ۸ لیتر

آب قلم : ۸ لیوان

آرد :۳ ق غ

سیر داغ :۳ ق غ

نعنا خشک:۲ ق غ

 

آماده سازی:

نخود و لوبیا را با هم و عدس را جدا  از۲۰ ساعت قبل میخیسانیم و

در این فاصله ۲ یا ۳بار آبش را عوض میکنیم.

سبزی را بدون ساقه پاک کره و درشت خرد میکنیم. 

پیاز را هم نگینی خرد کرده و با زردچوبه فراوان سرخ میکنیم.

کشک را با کمی آب رقیق میکنیم و۲۰ دقیقه میجوشانیم.

۳عددقلم گوساله را با۳لیتر اب+۱عدد پیاز+۱عدد هویج+برگ بو میپزیم

وصاف میکنیم

 

روش پخت:

۱.  به خاطر دیر پز بودن نخود ابتدا نخود و لوبیا را با مقداری اب جوش

  سوپ کدو و سیب زمینی

میپزیم و تا نیم پز شدن نخود و لوبیا بهتر هست۲ بار آبش را تعویض

کنیم تا از نفخ آش جلوگیری شود (برای ریختن اب مجدد حتما از

ابجوش استفاده شود)

 

۲٫  بعد ازنیم پز شدن نخود و لوبیا عدس را اضافه میکنیم

۳٫  عدسها هم که تقریبا پخت برای بار آخر آبش را دور میریزیم تا رنگ

آش بد نشود.

۴٫  درقابلمه بزرگی ۸لیتر اب را جوش میاوریم وحرارت را ملایم میکنیم

وحبوبات پخته شده را درونش میریزیم+نیمی از پیاز سرخ شده+

سبزی خرد شده را با در باز…

۵٫ 10دقیقه بعداز ریختن سبزیها در قابلمه را گذاشته و۲۰دقیقه

هم با در بسته …

۶٫  رشته ها را بصورت درسته میریزیم و هراز گاهی آرام هم میزنیم تا

بهم نچسبد (در باز)

۷٫  بعد از باز شدن رشته هاآرد را درآب سرد حل کرده و به آش

  طرز تهیه ی سوپ جو سفید در مایکروویو مخصوص افطار

اضافه میکنیم(جهت لعاب دار شدن)

۸٫ اب قلم را بصورت گرم اضافه میکنیم

 

۹٫ کشک اماده شده را هم میریزیم

۱۰. بقیه پیاز داغ را میریزیم

۱۱٫ سیرو نعنا را جداگانه در روغن تفت میدهیم و به اش اضافه میکنیم

۱۲٫ نمک را در اخر میچشیم و در صورت نیاز اضافه میکنیم

۱۳٫ زمانی که اش جا افتاد اجاق را خاموش میکنیم  و۱۰نفر را با این

اش سیر میکنیم.   

   نوش جان    

 

 

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *