تاریخ انتشار : پنجشنبه 2 آذر 1396 - 6:49
117 بازدید
کد خبر : 46343

طرز تهیه دسر پاناکوتا کدو حلوایی خوشمزه و مجلسی

فهرست مطالب۱ طرز تهیه دسر پاناکوتا کدو حلوایی خوشمزه و مجلسی۱.۱ ۱.۲ دستور تهیه دسر پاناکوتا کدو حلوایی۱.۳ ۱.۳.۱ مواد لازم۱.۳.۲ طرز تهیه دسر پاناکوتا کدو حلوایی طرز تهیه دسر پاناکوتا کدو حلوایی خوشمزه و مجلسی مجله سر گرمی اسکیمو: پاناکوتا یکی از انواع دسر های ایتالیایی است که عموما با خامه شیرین شده و

طرز تهیه دسر پاناکوتا کدو حلوایی خوشمزه و مجلسی

مجله سر گرمی اسکیمو:

پاناکوتا یکی از انواع دسر های ایتالیایی است که عموما با خامه شیرین شده و ژلاتین تهیه می شود. در این کرم ممکن است قهوه، وانیل و یا طعم دهنده های دیگر بکار رود. در ادامه روش تهیه پاناکوتا کدو حلوایی را با هم می بینیم.

طرز تهیه حلوای برنجی خوشمزه برای افطار امشب

 

دسر پاناکوتا کدو حلوایی  طرز تهیه دسر پاناکوتا کدو حلوایی خوشمزه و مجلسی طرز تهیه دسر پاناکوتا کدو حلوایی انواع دسر دسر پاناکوتا پاناکوتا کدو حلوایی دسر مجلسی سایت آشپزی مجله سرگرمی اسکیمو

دستور تهیه دسر پاناکوتا کدو حلوایی

مواد لازم

شیر  ٢ پیمانه (بهتره که پر چرب باشه)

خامه  ٢٠٠ گرم

شکر  یک دوم پیمانه

آب جوش  ٣ قاشق غذاخوری

پوره کدوحلوایی ١ پیمانه

پودر ژلاتین  ٢ قاشق غذاخوری

وانیل  یک قاشق چایخوری

پودر دارچین کمی

 

طرز تهیه دسر پاناکوتا کدو حلوایی

خامه و شیر را درون قابلمه کوچک و مناسبی بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید.

وانیل را اضافه کنید. لطفا همزدن رو فراموش نکنید, منظورم اینه که مبادا ازش غافل بشید.

طرز تهیه موس خرمالو خوشمزه

وقتی این مخلوط جوش آمد, بعد از یکی دو جوش, شکر را اضافه کنید.

(در این مرحله می تونید کمی از مواد رو بچشید و میزان کمی و زیادی شکر رو متوجه بشید, بهتره شکر رو یکباره نریزید )

وقتی شکر حل شد, ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

دراین مرحله دو قاشق آب جوش را درون کاسه کوچکی بریزید و ژلاتین را درون آن حل کنید, ژلاتین را تا زمانی که حل و شفاف نشده هم بزنید.

چیپس کدو حلوایی ؛ خوراکی خوشمزه برای شب یلدا

مخلوط ژلاتین را به ترکیب شیر و خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید.درپایان پوره ی کدوحلوایی ودارچین رواضافه کنید

دسر پاناکوتا کدو حلوایی شما آماده است, درون ظرف مورد نظر خود بریزید.

این ظرف می تونه قالب مخصوص دسرهای شما, قالب های سیلیکونی یا اصلا ظرف کوچک شیشه ای باشد و حداقل پنج, شش ساعتی درون یخچال قرار دهید.

 

 

منبع:کانال هنر آشپزان برتر

مجله تصویر زندگی

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.