طرز تهیه فلافل

2 minutes, 54 seconds Read
مجله سر گرمی اسکیمو:فلافل

 

مواد لازم:

نخود خام                                 250گرم

پیاز  متوسط                               1عدد

سیر                                           2حبه

پودر تخم گشنیز                             2قاشق چایخوری

پودر زیره                                    4/1قاشق چایخوری

بکینگ پودر                                 2/1قاشق چایخوری

گشنیز تازه                                    2/1پیمانه

فلفل قرمز                                        1قاشق چایخوری

نمک                                               به ذائقه

مواد لازم برای سس:

ماست سفت                                  ۱پیمانه

ارده                                              ۲/۱پیمانه

آبلیمو                                              ۲قاشق غذاخوری

سیر                                              ۲تا۳حبه

جعفری خرد شده                                ۲قاشق غذاخوری

نمک و فلفل قرمز                                  به ذائقه

طرز تهیه:

نخود رو ۲۴ساعت با آب سرد خیس میکنیم  تا کاملا خیس بخوره. و۲تا۳بار آبش رو عوض میکنیم مخصوصا که الان هوا گرم شده آبش رو زود به زود باید عوض کنیم.

پوست نخودها رو میگیریم(البته این مرحله اختیاریه)*

 

 

در آبکش میریزیم تا آب اضافیش گرفته بشه.

 

 

۲بار از چرخگوشت رد میکنیم.

 

پیاز رنده شده(آب اضافیش گرفته شده)*سیر رنده شده رو بهش اضافه میکنیم.

  کراکت برنج ، سیب زمینی، مرغ

 

گشنیز خرد شده (نباید آب داشته باشه)*پودر گشنیز و زیره نمک و فلفل ،بکین پودر رو هم اضافه میکنیم.

 

 

 

خوب با هم مخلوط میکنیم.(اگه مایه خیلی خشک بود مقدار کمی آب یخ اضافه میکنیم)*

 

بعد مقداری از مایه آماده شده رو در قالب فلافل قرار میدیم. یه دکمه مانندی رو دسته فلافل هست.

 

اون دکمه رو باید به سمت پایین بکشیم.

 

حالا مواد رو داخلش میذاریم و بعد دکمه رو بحالت اولیه برمیگردونیم و فلافل رو داخل روغن میریزیم.

 فلافل ها رو داخل روغن داغ شده باید سرخ کنیم(حتما با شعله متوسط چون اگه حرارت کم باشه روغن به خوردشون میره و سفت میشه و اگه زیاد باشه مغز پخت نمیشه)*

طرف گودی رو برای سرخ کردن انتخاب کنید و تا نصفه فلافل ها باید روغن باشه.*بعد از سرخ شدن یک طرف فلافلها برمیگردونیم تا ظرف دیگرش هم سرخ بشه.

  طرز تهیه شامی پوک

 برای سس خوشمزه که همراه فلافل ها سرو میشه ..ماست و جعفری رو با هم مخلوط میکنیم.

 

 ارده رو اضافه میکنیم.

 

فلفل و سیر رنده شده رو بهش اضافه میکنیم.

در نهایت آبلیمو رو هم اضافه و مخلوط میکنیم.بعد همراه با فلافل ها نوش جان میکنیم…

 

 این هم از فلافل ترد و خوشمزه مون…

منبع:malachmoloch

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *