

مجله سر گرمی اسکیمو:کیک فنجونی شیره انگور
مواد لازم برای سه فنجان:
آرد چهار قاشق سرخالی
شکر دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
روغن سه قاشق غذاخوری
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
گردو سه عدد
شیره انگور سه قاشق غذاخوری
دارچین یک قاشق غذاخوری
آرد و شکر( میتونید شکر رو حذف کنید چون شیره انگور به اندازه کافی شیرین هست) و دارچین و تخم مرغ و گردوی ریز خرد شده و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید.
روغن و شیره رو بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
مواد رو داخل فنجونها میریزیم طوری که نصف فنجونها پر بشه.
فنجونها رو داخل قابلمه آب میزاریم و انقدر آب میریزیم تا نصف فنجونها رو بپوشونه نه بیشتر و میزاریم روی گاز.
وقتی آب جوش اومد شعله رو کم کنید و دور در قابلمه رو با دمکنی یا دستمال بپوشونید. حدود ۱۵ دقیقه باید روی گاز بمونه اما من چون دوست دارم کیکم نرمتر باشه ۱۲ دقیقه میزارم. بعد از این تایم گاز رو خاموش کنید اما در قابلمه رو تا ده دقیقه برندارید چون پفش میخوابه. بعد هم میتونید با یه چاقو دور گیری کنید و کیک رو راحت جدا کنید.
نکته : من همیشه ایم موادو سه برابر میکنم.. .. تخم مرغ دو عدد کافیه..
منبع:malachmoloch