آرد 75 گرم
شیره انگور یا شیره خرما نصف پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر یک دوم ق م
وانیل یک دوم ق م
آبجوش 1 ق غ
طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغها رو با همزن حدود ۵ دقیقه هم میزنیم تا پوک شه .
بعد شیره انگور و وانیل و آبجوش رو اضافه کرده و دوباره میزنیم .
در آخر مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو داخل مایه قبلی الک می کنیم
با لیسک هم میزنیم
قالب صبحانه را چرب کرده و آردپاشی می کنیم .
قالب را در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت 30 دقیقه طبقه وسط قرار می دهیم .
منبع:malachmoloch