مجله سر گرمی اسکیمو:کیک یزدی با دستور بابا رحیم
آرد سفید 300 گرم
تخم مرغ 3 عدد
شکر 200 گرم
ماست 150 گرم
روغن مایع 175 گرم
bp یک ق س
هل سبز کوبیده 1 ق چ
شکر -تخم مرغ- ماست و روعن مایع را در کاسه ای با همزن دستی مخلوط کنید.
در ظرف دیگری بیکینگ پودر را با آرد و هل مخلوط کرده و سپس به تدریج به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید(به مدت ۵ دقیقه)
کاغذهای مخصوص را داخل قالب های فلزی کیک یزدی بگذارید . از مواد داخل قالب ها تا نیمه پر کنید و سپس قاشق یا چنگال را در روغن مایع زده و در وسط کیک ها فرو کنید.در فر با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا روی کیکها طلایی شود.

لطافتشو ببینیدد معلومه ه از اینجااا


منبع:.malachmoloch