طرز تهیه کیک یزدی با دستور بابا رحیم

0 minutes, 23 seconds Read
مجله سر گرمی اسکیمو:کیک یزدی با دستور بابا رحیم

آرد سفید     300 گرم
تخم مرغ      3 عدد
شکر            200 گرم
ماست         150 گرم
روغن مایع     175 گرم
bp               یک ق س

هل سبز کوبیده    1 ق چ
       
     شکر -تخم مرغ- ماست و روعن مایع را در کاسه ای با همزن دستی مخلوط کنید.
در ظرف دیگری بیکینگ پودر را با آرد و هل مخلوط کرده و سپس به تدریج به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید(به مدت ۵ دقیقه)
کاغذهای مخصوص را داخل قالب های فلزی کیک یزدی بگذارید . از مواد داخل قالب ها تا نیمه پر کنید و سپس قاشق یا چنگال را در روغن مایع زده و در وسط کیک ها فرو کنید.در فر با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا روی کیکها طلایی شود.

 
  طرز تهیه کیک گلابی
 
 
 
لطافتشو ببینیدد معلومه ه از اینجااا
 
منبع:.malachmoloch
 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *