طرز تهیه کیک کشمشی

0 minutes, 54 seconds Read
 

 

 

مواد لازم

 

مجله سر گرمی اسکیمو:کیک کشمشی

تخم مرغ درشت              2 عدد

آرد                              2 لیوان و نیم

شکر                           نصف لیوان

روغن مایع                     نصف لیوان

کشمش ریز پلویی            یک لیوان

 

ماست                           یک لیوان

بیکینگ پودر                     2قاشق چایخوری

وانیل                              کمی

اول مواد خشک به جز شکر و کشمش رو با هم مخلوط و ۳ بار الک میکنیم

زرده و سفیده رو جدا میکنیم سفیده رو تا جایی میزنیم که وقتی ظرف رو

برعکس کردیم از ظرف نریزه

زرده و وانیل و هم با هم مخلوط میکنیم و به سفیده اضافه میکنیم و دوباره

  کیک یزدی با بهترین دستور!

مخلوط میکنیم بعد شکر و روغن رو اضافه میکنیم و با همزن میزنیم بعد

هم ماست رو اضافه میکنیم و دوباره با همزن میزنیم

کشمش ها رو با یکم آرد مخلوط میکنیم تا وقتی تو کیک ریختیم وسط کیک

بمونن و به ته کیک نرن

بعد مواد خشک رو اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم در آخر هم

کشمش ها رو اضافه میکنیم و در قالب کیک که کاغذ روغنی انداختیم و

چرب کردیم میریزیم و تو فری که از قبل گرم کردیم با ۱۸۰ درجه و به مدت

۴۰ تا ۴۵ دقیقه میزاریم

  طرز تهیه کیک انار یکی از کیک های خوشمزه و زیبای زمستانی

دمای فرها با هم فرق میکنه ممکنه این زمان برای شما بیشتر یا کمتر

بشه پس بعد از نیم ساعت حتما با یه خلال دندون چکش کنید

منبع:.malachmoloch

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *