طرز تهیه گوش فیل

0 minutes, 0 seconds Read
 

 

تخم مرغ ۳ عدد .

شیر یا ماست ۱/۲ لیوان .

روغن یا کره ۵ قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری .

آرد ۵۰۰ گرم . نمک مقداری

شربت گوش فیل

شکر ۳لیوان .

آب۲ لیوان .

گلاب ۱/۴لیوان

. زعفران دم شده ۲قاشق چایخوری

. آبلیمو۱/۲قاشق چایخوری

طرز تهیه شربت : آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آمده و تمام شکر حل شود ؛ زعفران ، گلاب و ابلیمو را اضافه کنید و پس از چند جوش و کمی غلیظ شدن شربت را از روی حرارت بردارید تا خنک شود ( در زمان افزودن گوش فیل شربت باید ولرم باشد ).

طرز تهیه گوش فیل : در کاسه ای ماست یا شیر ، تخم مرغ ، بیکینگ پودر و نمک را بریزید و خوب هم بزنید سپس روغن و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی تهیه شود ، روی خمیر را با نایلون بپوشانید و به مدت ۲ ساعت خمیر را استراحت دهید.

  طرز تهیه پولکی کنجدی

میر گوش فیل ها را پهن کنید و به شکل دلخواه قالب بزنید ، روغن را داغ کنید و گوش فیل ها را در روغن بیندازید تا کامل پف کند و یک طرف که برشته شد آنرا برگردانید تا طرف دیگر هم برشته شود ( حرارت را متوسط کنید تا گوش فیل ها نسوزند ).

گوش فیل ها را پس از سرخ شدن و به همان صورت داغ داخل شیره بیندازید و پس از ۵ تا ۱۰ دقیقه از شیره خارج کنید و داخل صافی قرار دهید تا شیره اضافی اش خارج شود سپس روی ان پودر پسته بپاشید و پس از خنک شدن سرو کنید.

  شیرینی خانگی زیبا و خوشمزه برای میهمانی ها و عید نوروز

نکته : اگر روغن گوش فیل سرد باشد خمیر پف نخواهد کرد ، شربت گوش فیل باید غلیظ باشد چون اگر شربت رقیق باشد گوش فیل زود نرم و بیات میشود

منبع:malachmoloch

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *