کد خبر : 44796
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 خرداد 1396 - 11:05
58 بازدید بازدید

طرز تهیه حلوا موکا خوشمزه و مجلسی برای افطار

طرز تهیه حلوا موکا خوشمزه و مجلسی برای افطار

فهرست مطالب۱ طرز تهیه حلوا موکا خوشمزه و مجلسی برای افطار۱.۱ مجله سر گرمی اسکیمو:۱.۲ دستور پخت حلوا موکا۱.۲.۱ مواد لازم برای تهیه حلوا موکا۱.۲.۲ طرز تهیه حلوا موکا طرز تهیه حلوا موکا خوشمزه و مجلسی برای افطار این روزا بازار حلوا پزون حسابی داغه. خصوصا برای مراسم افطاری خوردن یه حلوای خونگی خوشمزه حس

طرز تهیه حلوا موکا خوشمزه و مجلسی برای افطار

این روزا بازار حلوا پزون حسابی داغه. خصوصا برای مراسم افطاری خوردن یه حلوای خونگی خوشمزه حس خوبی داره. برای همین براتون روش تهیه حلوا موکا را انتخاب کردیم که با هم می بینیم.

حلوا موکامجله سر گرمی اسکیمو:

دستور پخت حلوا موکا

حلوا موکا یه حلوای خوش عطر و خوشمزس که این روزا برای افطار خیلی می چسبه. حتما درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

طرز تهیه دسر مقوی شکلات شیر قهوه بسیار آسان

 

مواد لازم برای تهیه حلوا موکا

آرد سفید گندم ۱ پیمانه (۱۲۵ گرم)
نشاسته ذرت ۱ پیمانه
شیر خشک ۱ پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
روغن جامد نصف پیمانه
آب ۱ پیمانه
شکر ۲ پیمانه
قهوه فوری ۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق چایخوری
هل پودر شده نصف قاشق چایخوری
عرق بهار نارنج یک قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه حلوا موکا

ابتدا آرد گندم، نشاسته ذرت و شیر خشک را با هم مخلوط نموده در ماهی تابه ای بریزید.

سپس روغن ها را اضافه کرده، پس از هم زدن و یک دست شدن روی حرارت کم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا سرخ شود تا حدی که رنگ قهوه ای روشن را پیدا کند.

طرز تهیه ماست بستنی بلوبری

در این فاصله آب و شکر را در ظرفی ریخته و روی حرارت کم قرار دهید تا به صورت محلول درآید. در حدی که فقط به درجه جوش برسد و غلیظ نشود.

سپس قهوه و پودر کاکائو را با مقداری از محلول حاصله مخلوط نموده و این محلول را به شربت اضافه کنید.  اجازه دهید به درجه جوش برسد.

در آخر هل خیس کرده در عرق بهار نارنج را هم بیفزایید و از روی حرارت بردارید.

مخلوط سرخ شده را از روی حرارت برداشته و محلول حاصله را کم کم و به تدریج به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا شربت جذب مخلوط شود و حلوای یکدستی به دست آید.

طرز تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات

حلوا موکا را در ظرف ریخته و شکل دلخواه تزیین کنید.

 

 

 

منبع:ماهنامه هنـر آشـپزی-شمـاره ۱۰۵-فاطمه شیرازیان

مجله تصویر زندگی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn