طرز تهیه شیرینی بهشتی، شیرینی سنتی ایران

0 minutes, 10 seconds Read

طرز تهیه شیرینی بهشتی، شیرینی سنتی ایران

طرز تهیه شیرینی بهشتی، شیرینی سنتی ایران
درست کردن این شیرینی سنتی بسیار راحت و آسان است.


 

در این شیرینی قدیمی از سه عنصر اصلی شیرینی پزی استفاده شده که شامل : " آرد ، روغن ، پودر قند " هست و در واقع ساده ترین نوع شیرینی هم محسوب می شه  ، چرا ؟ برای اینکه اول خمیر اونو با روش بسیار ساده درست کرده و سپس در فر می ذاریم تا بوی خامی آرد بره و پخته بشه ، همین .
 
مواد لازم :
روغن صاف ۱۲۵ گرم  ( می شه از کره یا روغن جامد نیز استفاده کرد )
پودر قند ۱۲۵ گرم = ۱ پیمانه 
آرد ۲۵۰ گرم = ۲ پیمانه 
پودر هل : یک ق م
پودر کاکائو : ۲ ق م
قالب شیرینی 
 
طرز تهیه :
 
ابتدا روغن صاف و پودر قند رو با همزن بزنید تا پوک بشه .
 

 
سپس مخلوط پودر هل و آرد رو اضافه کنید .
  طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای
 

 
 
وقتی از روغن صاف استفاده کنید خمیرتون کمی حالت پودری داره پس نیاز هست که از چرخ گوشت استفاده بشه و دو سه بار خمیر از چرخ گوشت بگذره . ولی با روغن جامد و کره این حالت پیش نمی آد و فقط خمیر باید ۲۴ ساعت استراحت کنه تا آماده قالب زدن بشه .
 

 
 
خمیر بدست اومده رو می تونید نصف کرده و به نصف اون پودر کاکائو بزنید .
 


 
بعد خمیر رو روی کاغذ روغنی به ارتفاع یک سانت باز کرده و قالب می زنیم .
 
نکته : می تونید این شیرینی رو مثل شیرینی برنجی گلوله کرده و روش طرح بندازید .
 
 
شیرینی رو داخل سینی ( بدون کاغذ روغنی و چرب کردن ) قرار بدین .
 
دمای فر ۱۶۰ درجه سانتیگراد و مدت زمان  15 – 12 دقیقه می باشد .
  طرز تهیه شیرینی گردویی مینیاتوری
 
نکته : در مکروفر : دکمه کانوکشن – دما ۱۸۰ درجه سانتیگراد و استفاده از سه پایه کوتاه لازم هست .
 
نکته : بعضا روش سفیده تخم مرغ مالیده و تخم خرفه می پاشن .
 
نکته : وقتی ته شیرینی کمی تغییر رنگ داد ( فقط یه کوچولو ) یعنی شیرینی پخته و آماده است .
 
 
نوش جان
 

منبع : baharsite.com

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *