خوراک اردک

مجله سر گرمی اسکیمو: مواد لازم : گوشت اردک به دلخواه پیاز ۱ عدد چوب دارچین ۱ تکه رب گوجه ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری برگ بو دو سه برگ آب نارنج یا آبلیمو به میزان دلخواه نمک و فلفل و زردچوبه و روغن سیب زمینی برای دورچین
مجله سر گرمی اسکیمو:
مواد لازم :
گوشت اردک به دلخواه
پیاز ۱ عدد
چوب دارچین ۱ تکه
رب گوجه ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
برگ بو دو سه برگ
آب نارنج یا آبلیمو به میزان دلخواه
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن
سیب زمینی برای دورچین
طرز تهیه :
گوشت اردک ( من از سه چهارم اردک استفاده کردم و این مواد برای این اندازه در نظر گرفته شده ) رو تو مقداری روغن تفت میدیم . بعد به همراه برگ بو و چوب دارچین و پیاز ( بصورت کامل ، نه خرد شده ) و کمی زردچوبه میذاریم تا دو سه ساعت کاملا بپزه ….
گوشت اردک رو از آب خارج کرده و باقیمانده رو از صافی رد میکنیم ….
رب گوجه رو تو مقداری روغن تفت داده و پاپریکا و نمک و فلفل و آب نارنج و آب باقیمانده از پخت اردک رو اضافه کرده و میذاریم یکی دو قل بزنه و بعد این سس رو روی گوشت اردک ریخته و با خلال سیب زمینی سرخ شده تزیین کرده و با برنج سرو میکنیم .
برچسب ها :آشپزی ، آموزش ، آموزش آشپزی ، اردک ، اردک بریان با سس پرتغال برای شب یلدا ، پخت اردک ، سايت اسكيمو ، سایت آشپزی ، طرز پخت اردک ، گوشت اردک ، مجله سرگرمی اسکیمو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰