کد خبر : 40187
تاریخ انتشار : شنبه 15 آبان 1395 - 12:31
164 بازدید بازدید

خوراک اردک

خوراک اردک

    مجله سر گرمی اسکیمو: مواد لازم : گوشت اردک                  به دلخواه پیاز                              ۱ عدد چوب دارچین                   ۱ تکه رب گوجه                       ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری پاپریکا                           ۱ قاشق غذاخوری برگ بو                           دو سه برگ آب نارنج  یا آبلیمو              به میزان دلخواه نمک و فلفل و زردچوبه و روغن سیب زمینی برای دورچین

 

	آشپزی٬ آموزش٬ آموزش آشپزی٬ اردک٬ اردک بریان با سس پرتغال برای شب یلدا٬ پخت اردک٬ سایت اسکیمو٬ سایت آشپزی٬ طرز پخت اردک٬ گوشت اردک٬ مجله سرگرمی اسکیمو

 

مجله سر گرمی اسکیمو:

مواد لازم :

گوشت اردک                  به دلخواه

پیاز                              ۱ عدد

چوب دارچین                   ۱ تکه

رب گوجه                       ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

پاپریکا                           ۱ قاشق غذاخوری

برگ بو                           دو سه برگ

آب نارنج  یا آبلیمو              به میزان دلخواه

نمک و فلفل و زردچوبه و روغن

سیب زمینی برای دورچین

طرز تهیه :

گوشت اردک  ( من از سه چهارم اردک استفاده کردم و این مواد برای این اندازه در نظر گرفته شده ) رو تو مقداری روغن تفت میدیم . بعد به همراه برگ بو و چوب دارچین و پیاز ( بصورت کامل ، نه خرد شده ) و کمی زردچوبه میذاریم تا دو سه ساعت کاملا بپزه ….

فاصولیا با مرغ و لوبیا سفید غذایی عربی

گوشت اردک رو از آب خارج کرده و  باقیمانده رو از صافی رد میکنیم ….

رب گوجه رو تو مقداری روغن تفت داده و پاپریکا و نمک و فلفل و آب نارنج و آب باقیمانده از پخت اردک رو اضافه کرده و میذاریم یکی دو قل بزنه و بعد این سس رو روی گوشت اردک ریخته و با خلال سیب زمینی سرخ شده تزیین کرده و با برنج سرو میکنیم .

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn