کیک یزدی/آموزش انواع شیرینی

0 minutes, 51 seconds Read

 دستور این کیک یزدی های خوشمزه از استاد بابا رحیمی و طرز تهیه رو از یه قنادی گرفتم.

 

مواد لازم:

تخم مرغ                                     3عدد

آرد                                                300گرم(۲ پیمانه سر خالی)

ماست                                          150 گرم(۶ ق س)

روغن مایع                                    175 گرم(۱ پیمانه سر خالی)

شکر                                         200 گرم( ا۱ پیمانه)

هل                                           1 دوم ق چ

بیکینگ پودر                               2 ق چ

وانیل                                         1 هشتم ق چ

  طرز تهیه چیز کیک

طرز تهیه:

 ابتدا تخم مرغ هارو به همراه وانیل با همزن می زنیم تا پف کنه.

 بعد شکرو اضافه می کنیم با همزن خوب می زنیم تا دونه های شکر حل بشه.

 بکین پودر و توی ماست می ریزیم .

 تا پف کنه…….

 ماست و به مخلوط تخم مرغ و و شکر اضافه می کنیم و یه دور با همزن می زنیم.بعد نصف روغن و هم اضافه می کنیم و یه دور دیگه هم می زنیم.

 آردو الک می کنیم و به مخلوط اضافه می کنیم.

 با همزن می زنیم تا همه مواد ترکیب بشه.

 بقیه روغن و روی مواد می ریزیم و با لیسک به آرومی هم می زنیم باید مواد روغنی بشه.

 در آخر هل و اضافه می کنیم.روی موادو می پوشینیم و میزاریم تا ۱ ساعت مواد استراحت کنه..

 تو قالب کاغذ می ذاریم و از مواد داخلش می ریزیم، همونطور که می بینید ۱ سوم از قالب خالیه چون پف میکنه.اگه بخواید که روی کیکا گنبدی بشه با یه چاقو که تو رغن زدید روی کیکو یه + بزنید

  طرز تهیه کیک چای سبز با استفاده از پودر چای سبز

همینطور که می بینید برا من گنبدی نشده چون از جوش شیرین و نمک میوه استفاده نکردم

اون آقا ههههههه که دستورو از ش گرفتم گفت جوش نریز کیکو خشک میکنه و بافتشو تیره و اگر بخوای از نمک میوه هم استفاده کنی باید همراهش از یه چیز دیگه اسفاده کنی من اسم چیزو یادم رفته و گفت اون چیزه صنعتیه و چیز خوبی نیست.

 موادو تو فر از قبل گرم شده با دمای۱۸۰ به مدت ۲۰دقیقه قرار می دهیم(زمان پخت بستگی به فر داره)

 بافت این کیک عالیییییییییییییییییه………

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *