کد خبر : 394
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 آذر 1393 - 16:27
229 بازدید بازدید

کیک یزدی/آموزش انواع شیرینی

کیک یزدی/آموزش انواع شیرینی

 دستور این کیک یزدی های خوشمزه از استاد بابا رحیمی و طرز تهیه رو از یه قنادی گرفتم.   مواد لازم: تخم مرغ                                     3عدد آرد                        

 دستور این کیک یزدی های خوشمزه از استاد بابا رحیمی و طرز تهیه رو از یه قنادی گرفتم.

 

مواد لازم:

تخم مرغ                                     3عدد

آرد                                                300گرم(۲ پیمانه سر خالی)

ماست                                          150 گرم(۶ ق س)

روغن مایع                                    175 گرم(۱ پیمانه سر خالی)

شکر                                         200 گرم( ا۱ پیمانه)

هل                                           1 دوم ق چ

درست کردن کیک آلو و هلو وارونه کیک میوه ای برای دسر

بیکینگ پودر                               2 ق چ

وانیل                                         1 هشتم ق چ

DSC07627

DSC07621

طرز تهیه:

 ابتدا تخم مرغ هارو به همراه وانیل با همزن می زنیم تا پف کنه.

DSC07599

 بعد شکرو اضافه می کنیم با همزن خوب می زنیم تا دونه های شکر حل بشه.

DSC07602

 بکین پودر و توی ماست می ریزیم .

DSC07603

 تا پف کنه…….

طرز تهیه کیک یخچالی پرتقالی خوشمزه و مجلسی بدون نباز به فر

DSC07604

 ماست و به مخلوط تخم مرغ و و شکر اضافه می کنیم و یه دور با همزن می زنیم.بعد نصف روغن و هم اضافه می کنیم و یه دور دیگه هم می زنیم.

DSC07606

 آردو الک می کنیم و به مخلوط اضافه می کنیم.

DSC07607

 با همزن می زنیم تا همه مواد ترکیب بشه.

DSC07608

 بقیه روغن و روی مواد می ریزیم و با لیسک به آرومی هم می زنیم باید مواد روغنی بشه.

DSC07609

 در آخر هل و اضافه می کنیم.روی موادو می پوشینیم و میزاریم تا ۱ ساعت مواد استراحت کنه..

DSC07610

 تو قالب کاغذ می ذاریم و از مواد داخلش می ریزیم، همونطور که می بینید ۱ سوم از قالب خالیه چون پف میکنه.اگه بخواید که روی کیکا گنبدی بشه با یه چاقو که تو رغن زدید روی کیکو یه + بزنید

طرز تهیه کیک براونی

همینطور که می بینید برا من گنبدی نشده چون از جوش شیرین و نمک میوه استفاده نکردم14

اون آقا ههههههه که دستورو از ش گرفتم گفت جوش نریز کیکو خشک میکنه و بافتشو تیره و اگر بخوای از نمک میوه هم استفاده کنی باید همراهش از یه چیز دیگه اسفاده کنی من اسم چیزو یادم رفته03 و گفت اون چیزه صنعتیه و چیز خوبی نیست.07

DSC07611

 موادو تو فر از قبل گرم شده با دمای۱۸۰ به مدت ۲۰دقیقه قرار می دهیم(زمان پخت بستگی به فر داره)

DSC07615

DSC07634

 بافت این کیک عالیییییییییییییییییه………

DSC07629

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

عکس

تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب تابناك وب
advanced-floating-content-close-btn