شیرینی فندقی مخصوص عید نوروز

0 minutes, 6 seconds Read

 

طرز تهیه شیرینی فندقی, شیرینی فندقی مخصوص عید نوروز

شیرینی فندقی مخصوص عید نوروزمجله سر گرمی اسکیمو:
مواد لازم :

 مغز فندق بوداده بدون نمک  125 گرم
مغز بادام بوداده بدون نمک  125 گرم
 آرد سفید ۲۵۰ گرم
پودر ‌قند  250 گرم
 هل کوبیده  یک قاشق مرباخوری
روغن ۱۷۵ گرم
پودر پسته به میزان لازم


طرز تهیه :
ابتدا در ظرفی روغن ریخته و آرد را به آن اضافه می‌کنیم و حرارت می‌دهیم تا طلایی شود. هل، بادام و فندق چرخ کرده را به آن می‌افزاییم تا سرخ شود. بعد از مدتی آن را از روی حرارت برداشته و می‌گذاریم تا سرد شود. پودر قند را درون یک ظرف مسطح ریخته و با آن مخلوط می‌کنیم و با پشت قاشق مواد را صاف کرده و روی آن پودر پسته می‌ریزیم و به صورت لوزی برش می‌زنیم و درون ظرف دیگری می‌چینیم.

  دستور پخت شیرینی فانتزی دو رنگ خوشمزه و آسان

 

منبع : groohashpazi.blogfa.com

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *