شیرینی گردویی مینیاتوری مناسب عید نوروز

مجله سر گرمی اسکیمو:شیرینی گردویی مینیاتوری مناسب عید نوروز مواد لازم : آرد ۲۲۵ گرم کره ۱۸۵ گرم شکر ۱۱۰ گرم زرده تخم مرغ یک عدد وانیل شکری نصف ق چ گردوی چرخ شده ۵۰ گرم بیکینگ پودر یک قاشق غذا خوری طرز تهیه : کره نرم شده را با وانیل شکری و شکر
مجله سر گرمی اسکیمو:شیرینی گردویی مینیاتوری مناسب عید نوروز
مواد لازم :
آرد | ۲۲۵ گرم |
کره | ۱۸۵ گرم |
شکر | ۱۱۰ گرم |
زرده تخم مرغ | یک عدد |
وانیل شکری | نصف ق چ |
گردوی چرخ شده | ۵۰ گرم |
بیکینگ پودر | یک قاشق غذا خوری |
طرز تهیه :
کره نرم شده را با وانیل شکری و شکر و زرده تخم مرغ با همزن برقی هم می زنیم. آرد و بیکینگ پودر را از الک رد می کنیم و گردوی چرخ شده را اضافه می کنیم. خمیر را در ظرفی گذاشته و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم.
سپس فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و خمیر را به صورت توپ های کوچک در می آوریم و سینی فر را چرب می کنیم یا کاغذ روغنی میندازیم و شیرینی ها را به فاصله ۴ سانتی متر کنار هم می چینیم.
مدت پخت مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه می باشد.
نکته :
می توان از قیف خامه پاش و ماسوره استفاده کرد . اندازه شیرینی ها مینیاتوری و ریز هستند . این خمیر هرچه بماند و زمان استراحتش بیشتر باشد , رنگ خمیر و شیرینی ها تیره تر میشود.
منبع : sofrehkhune.com
برچسب ها :پخت شیرینی گردویی ، تهیه شیرینی های شب عید ، درست کردن انواع شیرینی ، درست کردن شیرینی گردویی ، سايت اسكيمو ، سایت آشپزی ، شیرینی گردویی مینیاتوری ، شیرینی مخصوص عید نوروز ، طرز تهیه شیرینی گردویی مینیاتوری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰