تاریخ انتشار : شنبه 11 بهمن 1393 - 16:36
40 بازدید
کد خبر : 3777

شیرینی گردویی مینیاتوری مناسب عید نوروز

شیرینی گردویی مینیاتوری مناسب عید نوروز

مجله سر گرمی اسکیمو:شیرینی گردویی مینیاتوری مناسب عید نوروز مواد لازم :  آرد  ۲۲۵ گرم  کره  ۱۸۵ گرم   شکر ۱۱۰ گرم  زرده تخم مرغ  یک عدد  وانیل شکری  نصف ق چ گردوی چرخ شده ۵۰ گرم  بیکینگ پودر یک  قاشق غذا خوری طرز تهیه : کره نرم شده را با وانیل شکری و شکر

مجله سر گرمی اسکیمو:شیرینی گردویی مینیاتوری مناسب عید نوروز

شیرینی گردویی مینیاتوری, درست کردن شیرینی گردویی


مواد لازم :

 آرد  ۲۲۵ گرم
 کره  ۱۸۵ گرم
  شکر ۱۱۰ گرم
 زرده تخم مرغ  یک عدد
 وانیل شکری  نصف ق چ
گردوی چرخ شده ۵۰ گرم
 بیکینگ پودر یک  قاشق غذا خوری


طرز تهیه :
کره نرم شده را با وانیل شکری و شکر و زرده تخم مرغ با همزن برقی هم می زنیم.  آرد و بیکینگ پودر را از الک رد می کنیم و گردوی چرخ شده را اضافه می کنیم. خمیر را در ظرفی گذاشته و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم.

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی شیرینی فرانسوی سه لایه

 

سپس فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و خمیر را به صورت توپ های کوچک در می آوریم و سینی فر را چرب می کنیم یا کاغذ روغنی میندازیم و شیرینی ها را به فاصله ۴ سانتی متر کنار هم می چینیم.


مدت پخت مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه می باشد.

نکته :
می توان از قیف خامه پاش و ماسوره استفاده کرد . اندازه شیرینی ها مینیاتوری و ریز هستند . این خمیر هرچه بماند و زمان استراحتش بیشتر باشد , رنگ خمیر و شیرینی ها تیره تر میشود.

طرز تهیه بیسکویت رژیمی برای صاف کردن شکم

منبع : sofrehkhune.com

به این نوشته از ۵ چند امتیاز می دهید؟
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.