تاریخ انتشار : سه شنبه 25 خرداد 1395 - 20:05
10 بازدید
کد خبر : 35046

طرز تهیه پاکورا کلاسیک

طرز تهیه پاکورا کلاسیک

پاکورا کلاسیک غذای نانی و خوشمزه و مناسب برای یک وعده شام سبک است

 

طرز تهیه پاکورا کلاسیک

پخت پاکورا کلاسیک,درست کردن پاکورا کلاسیک

 
آماده سازی و پخت پاکورا کلاسیک : ۲۵ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه پاکورا کلاسیک :

 لپه خیس خورده  ۵۰۰ گرم
 رازیانه  ۱/۴ قاشق چایخوری
 فلفل سبز خرد شده ۱-۲ عدد
 پیاز خرد شده  ۳/۴ فنجان
گشنیز تازه و خرد شده ۱ فنجان
فلفل قرمز خشک ۱-۲ عدد
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری

مجله سر گرمی اسکیمو:

طرز تهیه پاکورا کلاسیک :
مقداری آب، لپه، فلفل قرمزخشک و رازیانه را در غذاساز ریخته و کاملا خرد کنید تا خمیر شود.

طرز تهیه کوفته باقلا

در یک کاسه خمیر نخود را ریخته ، پیاز، فلفل سبز، گشنیز، برگ کاری و نمک را مخلوط کنید تا یکدست شود.

روغن فراوان را دریک ماهیتابه عمیق گرم کرده و از مایه به مقدار یک گردو برداشته و سرخ کنید تا طلایی شود.

 

منبع : bamacook.com

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آشپزی

گل و گیاه

تازه ها