طرز تهیه پاکورا کلاسیک

پاکورا کلاسیک غذای نانی و خوشمزه و مناسب برای یک وعده شام سبک است
طرز تهیه پاکورا کلاسیک
آماده سازی و پخت پاکورا کلاسیک : ۲۵ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه پاکورا کلاسیک :
لپه خیس خورده | ۵۰۰ گرم |
رازیانه | ۱/۴ قاشق چایخوری |
فلفل سبز خرد شده | ۱-۲ عدد |
پیاز خرد شده | ۳/۴ فنجان |
گشنیز تازه و خرد شده | ۱ فنجان |
فلفل قرمز خشک | ۱-۲ عدد |
نمک | ۱/۲ قاشق چایخوری |
طرز تهیه پاکورا کلاسیک :
مقداری آب، لپه، فلفل قرمزخشک و رازیانه را در غذاساز ریخته و کاملا خرد کنید تا خمیر شود.
در یک کاسه خمیر نخود را ریخته ، پیاز، فلفل سبز، گشنیز، برگ کاری و نمک را مخلوط کنید تا یکدست شود.
روغن فراوان را دریک ماهیتابه عمیق گرم کرده و از مایه به مقدار یک گردو برداشته و سرخ کنید تا طلایی شود.
منبع : bamacook.com
برچسب ها :آموزش آشپزی ، پاکورا کلاسیک ، پخت پاکورا کلاسیک ، درست کردن پاکورا کلاسیک ، سایت آشپزی ، طرز تهیه انواع پاکورا ، طرز تهیه پاکورا ، طرز تهیه پاکورا کلاسیک ، مواد لازم برای پخت پاکورا کلاسیک ، نحوه پخت پاکورا کلاسیک
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰