طرز تهیه میرزا کدو

مجموعه: آموزش غذا هاي گياهي تعداد بازدید: 121

طرز تهیه میرزا کدو

میرزا کدو,پخت میرزا کدو

میرزا کدو یک نوع میرزا قاسمی می باشد که به جای بادمجان از کدو برای طبخ آن استفاده می شود.

مواد لازم :

 کدو سبز ۵۰۰ گرم
 تخم مرغ  ۲ عدد
 سیر ۱ بوته
روغن به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

مجله سر گرمی اسکیمو:

طرز تهیه :
ابتدا کدوها را خوب شسته، سپس لایه بسیار نازکی از پوست آنها را گرفته و به صورت درشت رنده می‌کنیم. سیرها را پوست گرفته، آنها را کوبیده و در روغن فراوان و با حرارت بسیار کم تفت می‌دهیم. پس از آن سیرها را از روغن خارج کرده و درون ظرف می‌ریزیم.

تخم‌مرغ ها را نیز جداگانه شکسته و پس از مخلوط کردن داخل روغن انداخته و سرخ می‌کنیم. درون باقیمانده روغن، کدوهای رنده شده را سرخ کرده و مدام هم می زنیم تا ته نگیرد. دقت نمایید کدو را زیاد سرخ نکنید. در مرحله آخر رب گوجه فرنگی و سیر و تخم‌مرغ را همراه نمک، فلفل و زردچوبه به کدوها اضافه می‌کنیم.

 

منبع : groohashpazi.blogfa.com

 

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه میرزا کدو”

قالب تفریحی