خانه / آشپزي / آموزش انواع پيش غذا / طرز تهیه بقچه بادمجان

طرز تهیه بقچه بادمجان

طرز تهیه بقچه بادمجان

بقچه بادمجان,درست کردن بقچه بادمجان

 
آماده سازی : ۴۵ دقیقه 
پخت : ۳۰ دقیقه 

مواد لازم جهت تهیه بقچه بادمجان برای ۵ نفر :

بادمجان  ۲ عدد
 سفیده تخم مرغ  ۱ عدد
 زعفران  به میزان لازم
 گوشت چرخ کرده  ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
اورگانو به میزان لازم

مجله سر گرمی اسکیمو:

طرز تهیه بقچه بادمجان :
بادمجانها را به سفیدهء تخم مرغ و زعفران آغشته میکنیم و در روغن سرخ می کنیم این طورى اصلاً روغن جذب بادمجان ها نمی شود و خوش رنگ هم می شود.

بقچه بادمجان,درست کردن بقچه بادمجان

بقچه بادمجان,درست کردن بقچه بادمجان

سفیده تخم مرغ با زعفران

بقچه بادمجان,درست کردن بقچه بادمجان

مواد گوشتی: گوشت پیاز داغ ، سیر خردشده، فیلهء گوجه فرنگى ، اورگانو و زعفران

بقچه بادمجان,درست کردن بقچه بادمجان

بادمجانها را بصورت + روى هم قرار می دهیم و از مواد گوشتى کمى وسط آن گذاشته و بقچه میکنیم.

 

بقچه بادمجان,درست کردن بقچه بادمجان

بقچه بادمجان,درست کردن بقچه بادمجان

بقچه بادمجان,درست کردن بقچه بادمجان

میتوانیم روی بقچه های بادمجان پنیر پیتزا هم بریزیم .

 

بقچه بادمجان,درست کردن بقچه بادمجان

بقچه بادمجان,درست کردن بقچه بادمجان

 

منبع : beryooni.com

 

همچنین ببینید

طرز تهیه افطاری با سیب زمینی

طرز تهیه پیش غذایی با سیب زمینی ، مناسب برای افطاری های ماه رمضان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *