خانه / آشپزي / آموزش انواع پيش غذا / طرز تهیه خمیری برای کشک و بادمجان لقمه ای

طرز تهیه خمیری برای کشک و بادمجان لقمه ای

 

طرز تهیه خمیری برای کشک و بادمجان لقمه ای

طرز درست کردن کشک و بادمجان لقمه ای, مواد لازم برای کشک و بادمجان لقمه ای

 

مجله سر گرمی اسکیمو:
مواد لازم برای خمیر کشک و بادمجان لقمه ای:

آرد سفید ۳ لیوان
 شیرخشک ۳ قاشق غذاخوری
خمیر مایه  ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
شکر ۱٫۵ قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون (یا هر روغن مایع دیگر) ۳-۴ قاشق غذاخوری
آب به میزان لازم ( حدود ۱ و ۱/۴ لیوان )

طرز تهیه خمیر کشک و بادمجان :

خمیر مایه و شکر را با ۱/۴ لیوان آب مخلوط کرده ده دقیقه در جای گرم و تاریک می گذاریم  تا خمیر مایه پف کند. اگر خمیر مایه فوری استفاده می کنید صبر کردن نمی خواهد و در همین مرحله روی آرد بریزید.

مواد خشک را با خمیر مایه و روغن مخلوط می کنیم و یک لیوان آب را کم کم مخلوط می کنیم . خمیر را ده دقیقه ورز می دهیم تا به دست نچسبد.

روی خمیر را با دست روغنی چرب می کنیم و یک پلاستیک فریزر را باز کرده روی آن می کشیم و روی پلاستیک یک دستمال می اندازیم.

سپس یک تا دو ساعت در جای گرم می گذاریم تا خمیر دو برابر شود.
حالا خمیر را با وردنه صاف کرده و با قالب گل ۵ پر به ابعاد تقریبی ۱۴ سانتی متر قالب می زنیم.

 

طرز درست کردن کشک و بادمجان لقمه ای, مواد لازم برای کشک و بادمجان لقمه ای

نمونه ای از قالب های مورد نیاز برای این نان ها
یک قالب کمی کوچکتر و شش پر خریده ام. از این ها که دسته اش موقع جمع کردن میخوابد. سایز آن خیلی مناسب تر است!

تزیین کشک و بادمجان,طرز درست کردن کشک و بادمجان لقمه ای

بعد از صاف کردن خمیر آن ها را قالب زده
گلها را داخل قالب مافین که از قبل چرب کرده اید بیندازید طوری که گلبرگهای گل رو به بالا بماند و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه بپزید.

تجربه : چرب کردن قالب مافین برای این خمیر لازم نیست.

 

پخت کشک و بادمجان لقمه ای,پخت نان کشک و بادمجان لقمه ای

گلها را داخل قالب مافین که از قبل چرب کرده اید بیندازید طوری که گلبرگهای گل رو به بالا بماند
دقت کنید که کمی تغییر رنگ بدهد اما حواستان باشد که به علت کوچکی و نازکی زود می سوزد ( مال من سری اول قهوه ای شد) داخل کاسه ها چون غذا سرو می شود مهم نیست که کمی سفید باشد.

 

طرز درست کردن کشک و بادمجان لقمه ای, مواد لازم برای کشک و بادمجان لقمه ای

دقت کنید که کمی تغییر رنگ بدهد اما حواستان باشد که به علت کوچکی و نازکی زود می سوزد
بعد از سرد شدن در نانهای کاسه شکل حاصل کشک و بادمجان تان را سرو و با کشک ، نعنا داغ و سیر داغ و یک برگ جعفری تزیین کنید.

 

طرز درست کردن کشک و بادمجان لقمه ای, مواد لازم برای کشک و بادمجان لقمه ای

بعد از سرد شدن در نانهای کاسه شکل کشک و بادمجان ها را مانند شکل در آن تزیین کنید

 

منبع : drashpaz.persianblog.ir

 

همچنین ببینید

طرز تهیه افطاری با سیب زمینی

طرز تهیه پیش غذایی با سیب زمینی ، مناسب برای افطاری های ماه رمضان

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *