خانه / آشپزي / آموزش غذا هاي گياهي / طرز تهیه خورشت آلوچه یا هَلی قورو

طرز تهیه خورشت آلوچه یا هَلی قورو

خورشت آلوچه یا هَلی قورو آموزش غذا های گیاهی٬ غذا های محلی ایران	آشپزی٬ آموزش٬ آموزش آشپزی٬ تخم مرغ٬ چلچله٬ خورشت٬ سایت اسکیمو٬ طرز تهیه خورشت آلوچه٬ طرز تهیه خورشت آلوچه یا هَلی قورو٬ مازندران٬ مجله٬ مجله سرگرمی اسکیمو٬ هَلی قرو٬ هَلی قورو

طرز تهیه خورشت گوجه سبز یا (هَلی قورو)

 

مواد لازم:
گوجه سبز
نعناع خشک
پیاز و سیر
تخم مرغ
شکر ،نمک ، فلفل ، زردچوبه مقدار لازم

مجله سر گرمی اسکیمو:

ابتدا پیاز و سیر فراوان را خورشتی خورد می کنیم و سپس با یک قاشق از روغن گفته شده پیاز را سرخ کرده و سپس کمی تفت می دهیم کمی زنجبیل و زرد چوبه اضافه می کنیم. درون یک قابلمه ریخته و رویش آب ریخته و می گذاریم تا پیاز و سیر داغ کمی بجوشد و پخته شود بعد از حدود ۲۰ دقیقه گوجه سبز ها را نیز اضافه می کنیم تا پختن گوجه سبز ها ما نعناع را با یک قاشق باقی مانده روغن کمی تفت می دهیم سپس سبزی را به مواد قبلی اضافه کردیم حالا بعد از ۵ دقیقه رب را اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش که زد و آبش کشیده شد خورشت ما جا افتاده و آماده است.
خورشت آلوچه یا هَلی قورو

 نکات مهم :

در هنگام پختن گوجه سبز ها دقت کنید که بیش از حد پخته نشوند وگرنه له شده و از پوست در می آیند

از گوجه سبز های ترش برای خورشت استفاده کنید که کال هستند و اگر شیرین شده باشد برای ترش کردن خورشت از کمی سرکه یا آبلیمو استفاده کنید.

گوجه سبز ها انواع مختلفی از نظر طعم و رنگ دارند  بهتر است نوع ترشش برای خورشت انتخاب شود.

 



همچنین ببینید

طرز تهیه پیچاق قیمه (اردبیل)

طرز تهیه پیچاق قیمه (اردبیل)   خورشتی متفاوت و بسیار خوشمزه آماده سازی : ۱۵ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *