این هرچی هس خورشت هلی قورو نیست!!!
طرز تهیه خورشت آلوچه یا هلی قورو

طرز تهیه خورشت گوجه سبز یا هَلی قورو
مواد لازم برای تهیه هلی قورو:
– گوجه سبز
– نعناع خشک
– پیاز و سیر
– تخم مرغ
– شکر ،نمک ، فلفل ، زردچوبه مقدار لازم
فهرست مطالب
طرز تهیه خورشت گوجه سبز یا (هَلی قورو)
مواد لازم برای تهیه هلی قورو:
– گوجه سبز
– نعناع خشک
– پیاز و سیر
– تخم مرغ
– شکر ،نمک ، فلفل ، زردچوبه مقدار لازم
مجله سر گرمی اسکیمو: برای تهیه هلی قورو ابتدا پیاز و سیر فراوان را خورشتی خورد می کنیم و سپس با یک قاشق از روغن گفته شده پیاز را سرخ کرده و سپس کمی تفت می دهیم کمی زنجبیل و زرد چوبه اضافه می کنیم.
درون یک قابلمه ریخته و رویش آب ریخته و می گذاریم تا پیاز و سیر داغ کمی بجوشد و پخته شود بعد از حدود ۲۰ دقیقه گوجه سبز ها را نیز اضافه می کنیم تا پختن گوجه سبز ها ما نعناع را با یک قاشق باقی مانده روغن کمی تفت می دهیم سپس سبزی را به مواد قبلی اضافه کردیم حالا بعد از ۵ دقیقه رب را اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش که زد و آبش کشیده شد خورشت ما جا افتاده و آماده است.
نکات مهم :
در هنگام پختن گوجه سبز ها دقت کنید که بیش از حد پخته نشوند وگرنه له شده و از پوست در می آیند
از گوجه سبز های ترش برای خورشت استفاده کنید که کال هستند و اگر شیرین شده باشد برای ترش کردن خورشت از کمی سرکه یا آبلیمو استفاده کنید.
گوجه سبز ها انواع مختلفی از نظر طعم و رنگ دارند بهتر است نوع ترشش برای خورشت انتخاب شود.
برچسب ها :تخم مرغ ، چلچله ، خورشت ، سايت اسكيمو ، طرز تهیه خورشت آلوچه ، طرز تهیه خورشت آلوچه یا هَلی قورو ، مازندران ، مجله ، مجله سرگرمی اسکیمو ، هَلی قرو ، هَلی قورو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱