طرز تهیه بادمجان با دانه انار

مجموعه: آموزش غذا هاي گياهي تعداد بازدید: 111

طرز تهیه بادمجان با دانه انار

 

بادمجان با انار, پخت بادمجان با انار طرز تهیه بادمجان با دانه انار 	آشپزی٬ آموزش٬ آموزش آشپزی٬ بادمجان با انار٬ پخت بادمجان با انار٬ پخت بادمجان با انار ترش٬ پخت بادمجان به سبک جدید٬ پخت غذا با انار٬ سایت اسکیمو٬ سایت آشپزی٬ طرز تهیه بادمجان با انار٬ طرز تهیه بادمجان با دانه انار٬ مجله سرگرمی اسکیمو٬ مواد لازم برای تهیه بادمجان با انار٬ نحوه پخت بادمجان با انار

مواد لازم :

 بادمجان  ۴ عدد متوسط
 شکر  دو قاشق غذاخوری
 انار ترش  یک پیمانه
 پیاز متوسط  دو تا سه عدد
 روغن،نمک و فلفل و زردچوبه  به میزان لازم
آب ۴/۱ پیمانه
گردو نگینی خرد شده نصف پیمانه

طرز تهیه :
مجله سر گرمی اسکیمو:ابتدا بادمجان را پوست کنده و در آب نمک می‌گذاریم تا تلخی آن برود بعد آن را خشک و در روغن سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.
در همان ظرف اول پیاز خرد شده را تفت می‌دهیم، تا طلایی شود، بعد انار ترش یا انار ملس را می‌ریزیم و خوب تفت می‌دهیم.
سپس گردو نگینی شده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه اضافه می‌کنیم و به اندازه کافی آب می‌ریزیم و می‌گذاریم تا آب آن کشیده شود.
بعد این مواد را در شکم بادمجان می‌ریزیم و بقیه مواد را در کنار بادمجان ها در ظرف سرو می‌ریزیم.

نکتـه:
اگر انار خیلی ترش بود شکر اضافه می‌کنیم.

منبع : sooran.com

 

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه بادمجان با دانه انار”

قالب تفریحی