خانه / آشپزي / انواع نان / طرز تهیه نان پنیری

طرز تهیه نان پنیری

 

طرز تهیه نان پنیری

پخت نان پنیری, طرز درست کردن نان پنیری

آماده سازی: ۵ دقیقه

مدت انتظار: ۵ دقیقه
مجموعاً: ۱۰ دقیقه
مواد لازم :

پنیر موزارلا رنده شده  ۲۲۵ گرم
 پنیر چدار رنده شده  ۴۵۰ گرم
 پیازچه خرد شده  ۱/۲ تا ۱ فنجان
 سس مایونز ۱/۲ فنجان
خامه ترش (اختیاری)  ۲ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده ۳ تا ۴ حبه
کره نرم شده ۱۱۵ گرم
نان فرانسوی ۱ عدد

طرز تهیه :
مجله سر گرمی اسکیمو:تو یه کاسه بزرگ، پنیر چدار، پنیر موزارلا، پیازچه، سس مایونز و خامه ترش رو با هم مخلوط میکنیم.
تو یه کاسه کوچیک کره و سیر رو با هم مخلوط میکنیم تا ترکیبمون نرم بشه. سپس مخلوط کره رو به مخلوط پنیر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا ترکیب بشه.
منقل یا گریل رو گرم میکنیم.
نان فرانسوی رو به صورت افقی برش میزنیم به طوریکه تکه های نان همچنان از انتها به هم متصل باشن.
مخلوط پنیر رو روی نان میمالیم تا سطح نان کاملا از موادمون پوشیده بشه. سپس ۳ تا ۵ دقیقه نان رو حرارت میدیم تا طلایی مایل به قهوه ای بشه.
بعد از اینکه آماده شد، ۵ دقیقه زمان میدیم تا کمی خنک بشه سپس با چاقو نان رو کاملا برش میدیم و سرو میکنیم.

 

منبع : sooran.com

 

همچنین ببینید

نان پنیری رومانی پاسکا

نان پنیری رومانی پاسکا این نان بیشتر در نواحی شرق رومانی طبخ می شود و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *