خانه / آشپزي / آموزش غذا هاي گياهي / کلوچه بادمجان کبابی

کلوچه بادمجان کبابی

 

کلوچه بادمجان کبابی

طرز تهیه کلوچه بادنجان کبابی, کلوچه بادمجان کبابیآموزش آشپزی٬ پخت انواع کلوچه٬ پخت بادمجان کبابی٬ پخت کلوچه بادمجان٬ پخت کلوچه بادمجان کبابی٬ سایت اسکیمو٬ سایت آشپزی٬ طرز تهیه کلوچه بادنجان کبابی٬ کلوچه بادمجان کبابی٬ کلوچه بادنجان کبابی٬ مجله سرگرمی اسکیمو

مواد لازم :

 روغن مایع و آب  از هر کدام نصف پیمانه
 نمک  یک قاشق چایخوری
 کره  یک قاشق سوپخوری
 بادمجان کبابی  دو عدد
 پنیر سفید ۵۰ گرم
پنیر پیتزا ۲۰ گرم
نمک و فلفل و کنجد و آرد به میزان لازم
زرده تخم‌مرغ یک عدد

طرز تهیه :
مجله سر گرمی اسکیمو:آب، روغن، کره و نمک را با هم مخلوط کرده و آرد را کم‌کم اضافه کنید و ورز دهید تا جایی که خمیر یک‌دستی به وجود آید و به دست نچسبد. بادنجان را ساطوری خردکرده و با پنیر سفید، پنیر پیتزا رنده‌شده، نمک و فلفل مخلوط کنید. خمیر را با وردنه باز کرده و با لیوان گرد قالب بزنید. از مایه بادنجان کمی داخل خمیرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف روبه‌رو را به هم رسانده و مثل بقچه پیچ داده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آنها ابتدا زرده تخم‌مرغ مالیده و بعد کنجد پاشیده و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دهید.

منبع : groohashpazi.blogfa.com

 



همچنین ببینید

طرز تهیه خوراک سبزیجات به سبک چینی

طرز تهیه خوراک سبزیجات به سبک چینی   آماده سازی :۲۰ دقیقه پخت : ۲۰ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *